![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "kafanı bozan bir sitemi var çözümü burda" başlıklı konu görüntüleniyor, "Netdisaster - Destroy the web! 1.Siteye gir 2.Target yazan bölüme sevmediğin siteyi yaz 3.Disaster yazan bölüme saldırı şeklini yaz 4.GO! tuşuna basın sadece eğlenmek içindir kötü bir amaç yoktur..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Netdisaster - Destroy the web! 1.Siteye gir 2.Target yazan bölüme sevmediğin siteyi yaz 3.Disaster yazan bölüme saldırı şeklini yaz 4.GO! tuşuna basın ![]() ![]() sadece eğlenmek içindir kötü bir amaç yoktur |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kafanı bozan bir sitemi var çözümü burda Ya ne oluyor yazınca merak ettim ama riske giremedim ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kafanı bozan bir sitemi var çözümü burda sadece eğlenmek amaçlı bir şey olmaz örnek olarak googlu ver ordaki saldırılardan birini seç sonra saldırıyor ![]() ![]() ama bir şey olmuyor |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kafanı bozan bir sitemi var çözümü burda hehhe ne güzel saldırdı öyle siteyi bulupta yaa, bundan sonra sinir olduğum sitelerden böyle intikam alacam:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kafanı bozan bir sitemi var çözümü burda bende bayılıyorum ![]() ![]() virüslü bir site buldummu yaparım |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: uzay
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kafanı bozan bir sitemi var çözümü burda İyi de sadece böyle bir şey olduğunu sen görüyorsun.siteye bağlı olanlar göremiyor ki |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kafanı bozan bir sitemi var çözümü burda Hırsını almak yetiyor insana:)
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: uzay
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kafanı bozan bir sitemi var çözümü burda En güzeli de herhalde köpekli olanı dog bilmem ne diyor ya.Bayıldım ona:)bir de sinekler birikiyor:) |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kafanı bozan bir sitemi var çözümü burda |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kafanı bozan bir sitemi var çözümü burda Aslında site sahibini mailine saldırdığımız ekran gitse ne komik olur ya, acayip sinirleri bozulur ![]()
| | |
| | |