![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "arkadaşlar çok güzel bir soru" başlıklı konu görüntüleniyor, "şimdiden yazayım arkadaşlar konu önceden açıldıysa özür dilerim İŞTE SORU bir adada mahsur kalsadınız yanınıza alacağınız 3 şey nedir..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar çok güzel bir soru şimdiden yazayım arkadaşlar konu önceden açıldıysa özür dilerim İŞTE SORU bir adada mahsur kalsadınız yanınıza alacağınız 3 şey nedir ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar çok güzel bir soru bence yeterde artar ama merak ettim uydu nasıl çekecek oradan ![]() ![]() |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar çok güzel bir soru turkcelle bağlan hayata ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar çok güzel bir soru Ben soruyu anlamadım şimdi, bir adada mahsur kaldıktan sonra istediklerimizi bize kargo ile mi gönderecekler, hani kendimiz kendimizi bir adaya gidipte hayatımızı orada geçirecek olsak hazırlanıp gideriz:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 | |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: arkadaşlar çok güzel bir soru Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar çok güzel bir soru ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar çok güzel bir soru Evet ya ne komik olur ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar çok güzel bir soru bayanlara üç valiz az gelmez mi? :) ben olsam bilgisayarımı alırım, sonra adaya internet bağlatırım :) bide bir kamyon cocostar alırım.. |
| | |
| | |