![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bir sonraki üyeyi tahmin edin" başlıklı konu görüntüleniyor, "O yok ben geldim.Şimdide doğangüneşim gelsin:)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #481 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin O yok ben geldim.Şimdide doğangüneşim gelsin:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #482 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin yok kendisi ben geldim güney sen geeel
__________________ |
| | |
| | #484 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin hadi bi degisiklik olsun ben geleyim vesselam geldim:) benden sonra kim gelmek ister acaba?
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #485 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Ben dört gözle blueice'ı beklmekteyim :) |
| | |
| | #486 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin sen seslenirsin de gelmez miyim canımın içi ....... şimdi kim gelsin? isim söylemiyorum yüreği güneşli olanlardan biri gelsin
__________________ |
| | |
| | #487 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Kimse gelmemiş sanırım. Şık durdum burda :)
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #488 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin hiym bu oyunu sevmiyor olsamda arada ugramak SIKMIYOR:)) hadi sen gel simdi...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #490 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Kendim gibi düşüneyim ben :) Kim gelmek isterse o gelsin ama oyun amacından çıkıyor o zaman lost gelsin geri
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |