![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bir sonraki üyeyi tahmin edin" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Selinamm ´isimli üyeden Alıntı yine ben davetsiz misafir :) rabia gelsin Ben gelsem RABİA Ortalıkta bulunmuyor gelemez galıba geleceksede benden sonra gelsin...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #472 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin hey bende geldim.... şimdi de rabia hanm gelsin |
| | |
| | #473 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Geldimmmm...Selinammm gelsin...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #474 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Ayy ilk defa biri bana seslendi geliyorum :) montecarlo gelsin
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #476 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Malesef gelemidi yerine ben refaket edeceğim :P Gördüğüm kadarıyla pusucukurt forumda dolanıyor muhtemel o gelir alta
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #478 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin ben geldiiim :) simdi destina :)
__________________ |
| | |
| | #479 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin ben geldim bordo bela gelsin :)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #480 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: iST - KaRTaL
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 394 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin sen cagırsında ben gelmezmıyım :):) selinamm gelsin :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |