![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bir sonraki üyeyi tahmin edin" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: DESTiNA ´isimli üyeden Alıntı Geldim beyfendi buyrunnnn....Simdide O kimse gelsinnnn O gelmesine gelirde sen geç kalıyorsun ama birdaha geç kalırsan oynamam.. Acemi gelsin....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #421 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin O gelmesine gelirde sen geç kalıyorsun ama birdaha geç kalırsan oynamam.. ![]() Acemi gelsin.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #422 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Yeni uyandim daha acilamadim kahve almaya gitmistim yaa pardon tamam gec kalmam...Simdide Rabia gelsinnnn..
__________________ |
| | |
| | #423 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin benden sonra yuksell gelsin |
| | |
| | #424 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 626 Rep: 61566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin bu saatte gelse gelse destina gelir....:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #425 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Canimsin geldim ama sen coktan gitmistin...suan forumda kimse yok onun icin kim dilerse o gelsin diyorum...
__________________ |
| | |
| | #426 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 545 Rep: 54252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Ben geldim... Orkun gelsin...:))
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
| | #427 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 254 Rep: 25167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin ben geldimmmm kimse seslenmesede :) destina gelsin :)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #428 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 626 Rep: 61566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Beylerbeyi abicim gelsin.....:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #429 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin geldimm.. doğangüneş gelsin |
| | |
| | #430 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 626 Rep: 61566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin geldim.Gizem sen gel bakalım tatlım....:Entusiasmado:
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |