![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bir sonraki üyeyi tahmin edin" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben geldim...almuallimi çağırsan gelirmi acep?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #201 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin ben geldim...almuallimi çağırsan gelirmi acep? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #203 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin gelmiyoki???hazır gitmediğine çok sevindiğimi söylesem... |
| | |
| | #205 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Ben geldimm acaba doğangüneş gelirmi
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #206 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Nasıl derler,ahan da buradayım, Gayri bir şair dostumuz bizi bırakmaz!Ardımızda sanki ayak sesleri!
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. |
| | |
| | #208 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Ben tam çıkaramadım,bir de siz baksanız gardaşım! Bir Hakiki Sevgili aşığıdır sanki ardımdan gelen!
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. |
| | |
| | #209 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin geldimmm..:Entusiasmado: sheytan gelsin bu seferde
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |