![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bir sonraki üyeyi tahmin edin" başlıklı konu görüntüleniyor, "gelmezzzz...ben çok hızlıyım...ben gelirim... benden sonra güney ''GELEBİLİR''..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #121 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin gelmezzzz...ben çok hızlıyım...ben gelirim... ![]() benden sonra güney ''GELEBİLİR''
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #122 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin ben varım benn hadi almuallim gelsin benden sonra... |
| | |
| | #123 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Gelmez O...Yok şimdi burada... Çok değerli almuallimin yerine ben geldim...kabul ederse... benden kurtulamıyacaksınız anlaşılan ![]() benden sonra ali kardeş...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #126 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin hayır cnm bennn benden sonra RABIA gelir |
| | |
| | #128 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Burdayım geldim ,şimdi de RABİA gelir :)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #129 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Geldim Gülüm,geldim... Ali kardeşim gelir...
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |