![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bir sonraki üyeyi tahmin edin" başlıklı konu görüntüleniyor, "bilemedin,ben geldim... benden sonra carpediemcan gelir :))..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #111 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin bilemedin,ben geldim... benden sonra carpediemcan gelir :))
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #113 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin hıh al bakalım ben geldim deryayı buldum bahsi kazandım...:))) benden sonra kesin "carpediem" rabianın dediği gibi...
__________________ |
| | |
| | #114 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Yok o gelmeyecek anlaşılan...naz yapıyo galibam. ![]() benden sonra güneyden biri gelecek ...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #115 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin koştum koştum geldimmmm:)))) benden sonra orkuorkun |
| | |
| | #116 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin ilk defa beni de cagirdilar , Cagirmazlar demistiniz ya , geldim hadi Ali Ozdemir bey gelsin bakalim tahmin dogru mu |
| | |
| | #117 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin yok doğru değil,ben geldim... ![]() Benden sonra ali kardeşim...
| | |
| | #118 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin orkun aliözdemir gelmiyor ya tekrar ben geldim sevdim ben burayı... |
| | |
| | #119 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin evet gelmiyor,çok meşgul galibam...:)) Yine ben geldim,ben de sevdimmm....
| | |
| | #120 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir sonraki üyeyi tahmin edin Bende geldim benden sonra güney gelir :)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |