FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Dostlugun cinsiyeti olurmu olmazmi? cevaplayabilirmisiniz

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Dostlugun cinsiyeti olurmu olmazmi? cevaplayabilirmisiniz" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar bu bana göre olmayacak bir şey hele ikisi de güzel insanlar olacak mümkün değil almaz dostluğun tek cinsiyetli olduğunu kabul etmek lazım herkesin geçmişinde bunun olmayacağını anlatan bir anısı ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-03-2008, 08:38 PM   #11
Altın Üye (nisan 2008)
Altın Üye (temmuz 2008)

blueice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Supermeydan

Blog Mesajları: 2
blueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyor
Cevap: Dostlugun cinsiyeti olurmu olmazmi? cevaplayabilirmisiniz

arkadaşlar bu bana göre olmayacak bir şey hele ikisi de güzel insanlar olacak mümkün değil almaz dostluğun tek cinsiyetli olduğunu kabul etmek lazım herkesin geçmişinde bunun olmayacağını anlatan bir anısı vardır sanıyorum
Sponsored Links
Alt 02-03-2008, 09:22 PM   #12
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Alıntı:
blueice´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu bana göre olmayacak bir şey hele ikisi de güzel insanlar olacak mümkün değil almaz dostluğun tek cinsiyetli olduğunu kabul etmek lazım herkesin geçmişinde bunun olmayacağını anlatan bir anısı vardır sanıyorum
evet herkesin vardır da herkesin gecmisinde iyi bir karsı cinsden arkadasıda vardır ben liseden mehmet die bi arkadasım vardı onla halen görüsüorum ee nolcak smdi?hee eskisi kadar sık görüsemiyoruz ama canı sıkılınca bize gelip (evde kimse olmasa bile) kalabilcek kadar yakın bir arkadasım ;)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 04-03-2008, 09:09 AM   #13
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
orkuorkun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
herşey hormonlarda saklı, dostu sevgiliye dönüştüren de vücudumuzdaki kimyasallar. ancak zaman en büyük etken. o an hangi durumdaysanız kıvılcımlar ona göredir,
şöyle de düşünebilirsiniz, kızcağız dekolte giyinmiş, biraz seksi yapısı var, hatta belki altında jartiyerli çorap giyecek kadar özgür , o onun giyim tarzı, ve size diyor hadi arkadaşım beraber matematik çalışalım. o bir kız dostluğudur cinsiyeti vardır, dişidir -vamptır. boyanmak süslenmek içinden gelir. oynamak dans etmek. siz erkeksiniz ateşlenmemeniz mümkün değil. bastırırsınız ama kıpırtılar olur. O da arkadaş olsanız da erkeklik hissini size vermiştir. ama bu da güzel bir dostluktur. birşey oldugu yoktur. sadece cins farkının etkisi, tam tersi yakışıklı çekici temiz bir erkek ile bir kız arasında da geçebilir. erkek erkeğe olan dostluklarla kadın kadına olan dostluklar aynı olamaz.
ama cinsler farklı diye illa cinsel bir dostluk çıkacak demek değildir.
Bu da denge unsurudur. bir işyerinde kadınlar da erkekler de olabilir, insan düşüncesi çağrışımlarla çalışır. gözünüz ummadık yere kayıp bir anda bir bacak seyreder hale gelebilirsiniz, yada kızssanız bir erkekle gözgöze gelebilirsiniz. bu mahrem alanınızı aşmadığı takdirde ,( 30cm den daha yakın mesafe insanın mahrem alandır) dostluktur,
30cm den yakına ancak sevgililer,anneler babalar,kardeşler ve Kocalar-sevgililer girer.

dostluğun cinsiyeti 30cm lik bir mesafeyle korunur , 5 metreden merhabalaşmak uzak dostluktur, 1 metrede el sıkışmak,merhabalaşmak dostluk alanıdır.
Yani sevgili orkun cidden güldüm okurken yazını..sözlerini genellediğimizde ortaya çıkan durum birazda bireyin yaşı ile alakalı,yani cinsel anlamında çok ta bilgi sahibi olmamış ve kadını sadece cinsel bir obje gibi görmekle alakalı bir durum.Dostluk kavramı; öyle senin dediğin gibi "cm " lerle ölçülmez ben dostum dediğim kişi ile özgür değilsem ve kafamda sürekli soru işaretleri varsa zaten bu dostluk değildir..Bu birazda tercih meselesidir,hayatınıza aldığınız kişiyi nereye koydugunuzla alakalı,,,,Ve ...mahremiyet bazılarına göre tokalaşmakla bazılarına göre ise göz göze gelmekle bile bozulur..Mahremiyet benimdir başkasının tekelinde değil,eğer benim beynim ve yüreğimse en mahrem yerim bunu da belirleyicisi benimdir..Dostumsa dostum,sevgilimse sevgilimdir....
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 26-04-2008, 01:09 AM   #14
Super Aktif

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
gökayy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bir erkek çok güzel bir kızla
yada bir kız çok yakışıklı bi erkekle,her gün çok yoğun bi şekilde görüşmelerine rağmen,dostluk çizgilerini aşmadan,araya duygusal bir bağ girmeden uzun süre sadece dost kalabilirmi ???
bu mümkünmü sizce???

Benim için dostluğun cinsiyeti olmaz ama erkekler için bu pek geçerli değil.
Ben bir kaç kez denedim dost olmayı ama karşımdaki erkekler duygusal yöne kaydılar.
Bu sefer hem arkadaşlık bitti hem duygularına da karşılık alamadı.
Ben cinsiyet ayırmam ama erkekler benimle arkadaş yada dost olamıyorlar.
Alt 26-04-2008, 11:28 AM   #15
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yani sevgili orkun cidden güldüm okurken yazını..sözlerini genellediğimizde ortaya çıkan durum birazda bireyin yaşı ile alakalı,yani cinsel anlamında çok ta bilgi sahibi olmamış ve kadını sadece cinsel bir obje gibi görmekle alakalı bir durum.Dostluk kavramı; öyle senin dediğin gibi "cm " lerle ölçülmez ben dostum dediğim kişi ile özgür değilsem ve kafamda sürekli soru işaretleri varsa zaten bu dostluk değildir..Bu birazda tercih meselesidir,hayatınıza aldığınız kişiyi nereye koydugunuzla alakalı,,,,Ve ...mahremiyet bazılarına göre tokalaşmakla bazılarına göre ise göz göze gelmekle bile bozulur..Mahremiyet benimdir başkasının tekelinde değil,eğer benim beynim ve yüreğimse en mahrem yerim bunu da belirleyicisi benimdir..Dostumsa dostum,sevgilimse sevgilimdir....
Mahremiyet kurallarında sizin katıldığımı ve dahada ileri derecede değer verdiğimi belirteyim ama, kendinizi kurtaramadığınız (tokalaşma) takıntılarada mahremiyet saygısı ile yaklaşmanızı beklerdim. Örneğin sizle tanışmış olsak size elimi ben uzatmam, bayan olarak öncelik sizindir, siz uzatırsanızda geri çevrilmez inanı, el uzatmayı bilmeyenler el tutamaz. Dost lafı öyle basit objelerle ancak argo manada içi boş dostluktur, benim değerlerimde ise dostluk hakka giden yolun en sağlam halkasıdır.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:38 PM .