![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Dostlugun cinsiyeti olurmu olmazmi? cevaplayabilirmisiniz" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar bu bana göre olmayacak bir şey hele ikisi de güzel insanlar olacak mümkün değil almaz dostluğun tek cinsiyetli olduğunu kabul etmek lazım herkesin geçmişinde bunun olmayacağını anlatan bir anısı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 283 Rep: 28030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dostlugun cinsiyeti olurmu olmazmi? cevaplayabilirmisiniz arkadaşlar bu bana göre olmayacak bir şey hele ikisi de güzel insanlar olacak mümkün değil almaz dostluğun tek cinsiyetli olduğunu kabul etmek lazım herkesin geçmişinde bunun olmayacağını anlatan bir anısı vardır sanıyorum
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Dostlugun cinsiyeti olurmu olmazmi? cevaplayabilirmisiniz evet herkesin vardır da herkesin gecmisinde iyi bir karsı cinsden arkadasıda vardır ben liseden mehmet die bi arkadasım vardı onla halen görüsüorum ee nolcak smdi?hee eskisi kadar sık görüsemiyoruz ama canı sıkılınca bize gelip (evde kimse olmasa bile) kalabilcek kadar yakın bir arkadasım ;) |
| | |
| | #13 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 234 Rep: 23011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dostlugun cinsiyeti olurmu olmazmi? cevaplayabilirmisiniz Alıntı:
sözlerini genellediğimizde ortaya çıkan durum birazda bireyin yaşı ile alakalı,yani cinsel anlamında çok ta bilgi sahibi olmamış ve kadını sadece cinsel bir obje gibi görmekle alakalı bir durum.Dostluk kavramı; öyle senin dediğin gibi "cm " lerle ölçülmez ben dostum dediğim kişi ile özgür değilsem ve kafamda sürekli soru işaretleri varsa zaten bu dostluk değildir..Bu birazda tercih meselesidir,hayatınıza aldığınız kişiyi nereye koydugunuzla alakalı,,,,Ve ...mahremiyet bazılarına göre tokalaşmakla bazılarına göre ise göz göze gelmekle bile bozulur..Mahremiyet benimdir başkasının tekelinde değil,eğer benim beynim ve yüreğimse en mahrem yerim bunu da belirleyicisi benimdir..Dostumsa dostum,sevgilimse sevgilimdir.... | |
| | |
| | #14 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 245 Rep: 24201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dostlugun cinsiyeti olurmu olmazmi? cevaplayabilirmisiniz Alıntı:
Benim için dostluğun cinsiyeti olmaz ama erkekler için bu pek geçerli değil. Ben bir kaç kez denedim dost olmayı ama karşımdaki erkekler duygusal yöne kaydılar. Bu sefer hem arkadaşlık bitti hem duygularına da karşılık alamadı. Ben cinsiyet ayırmam ama erkekler benimle arkadaş yada dost olamıyorlar.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #15 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dostlugun cinsiyeti olurmu olmazmi? cevaplayabilirmisiniz Alıntı:
| |
| | |
| | |