![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Beni anlat hadi bakalımmmm??" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aklıma güzel bir konu geldi bunu siz arkadaşlarla paylaşmak istedim Bugün birbirimizi anlatacağız evet birbirimizi az da olsak tanıyoruz. Ama tanıdığımız şekilde değil hayal gücümüzü canlandırıp hayal gücümüzde ürettimiz arkadaş ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beni anlat hadi bakalımmmm?? Aklıma güzel bir konu geldi bunu siz arkadaşlarla paylaşmak istedimBugün birbirimizi anlatacağız evet birbirimizi az da olsak tanıyoruz. Ama tanıdığımız şekilde değil hayal gücümüzü canlandırıp hayal gücümüzde ürettimiz arkadaş şeklinde olacak. Arkadaşlar kırıcı ve incitici olmasın yazacaklarımız dikkat edelim:))) hadi benden başlayın bakalım ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni anlat hadi bakalımmmm?? Gerçektenmi ölyle düşünüyorsun ayy çok sevindim ama konu değişik şekild yazmak olacaktı:))))) |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni anlat hadi bakalımmmm?? yine tamam senin dediğin gibi olsun ne yapalım tşk ederim beni öyle gördüğün için |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Beni anlat hadi bakalımmmm?? selinam çok tatlı biri oldugundan eminim ayrıca; sıçak kanlı, güler yüzlü, sempatik, iylik sever, cana yakın,insanlarla çabuk dialog kuran... aslında burda bulanan herkes çok iyi vede cana yakın o yüzden ayrı ayrı sıralama yapmıyacam ... bu forum harika... yüksel bey yakışıklı, sahra betiş hanım çok sevecen, dogangüneş hanım çok şirin ve sempatik biri ya aslında böyle sıralardımda yene nicleri yanlış yazıpta hata yapmak istemiyorum... |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Beni anlat hadi bakalımmmm?? selinam yanakları tombul yanaklı al al biraz şiişkoca ama güzel şimanlardan sonra saçlar bele kadar uzanan ve oldukça bakımlı ve temiz ... ya hayal gücümü ançak bu kadar kullana biliyorum idare et... |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni anlat hadi bakalımmmm?? demek ben şişkoyum ha sen bana demedinmi hadi hamburgerciye gidelim diye nasıl olsa şişmanız boş ver diyen sendin ee ne yapayım ben d eyedim 6 tane hamburgeri.))))) |
| | |
| | #9 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni anlat hadi bakalımmmm?? Selinamm bence kıvırcık saçlı ,kilosu tam yerinde kumral bir güzel bence....tuttumu selinamm
__________________ |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Beni anlat hadi bakalımmmm?? dedim de sen biraz hamburgeri fazla kaçırdın selinam o kadar fazla yeme dedim ama sen yedin neyse ben de fazla yedim dönerleri |
| | |
| | |