![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Beni anlat hadi bakalımmmm??" başlıklı konu görüntüleniyor, "ay arkadaşlar sizle bir sır paylaşacam ama korkuyorum olsun ne yapalım biraz kızacak selinam. gerçekten çok güzel bir bayanmış arkadaşım selinam daha fazla izin yok kendisini anlatmama ançak bu kadar ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Beni anlat hadi bakalımmmm?? ay arkadaşlar sizle bir sır paylaşacam ama korkuyorum olsun ne yapalım biraz kızacak selinam. gerçekten çok güzel bir bayanmış arkadaşım selinam daha fazla izin yok kendisini anlatmama ançak bu kadar anlatabilirim... artık gerisini siz tahmin edin dagongüneş hanım tahmin ettiginiz gibi kıvırcık saçlı ama şişman falan degil tam tersi zayıf vede çok bakımlı... benden bu kadar... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni anlat hadi bakalımmmm?? Sarah tşk ederim bitanem kızmadım neden kızayımki:))))) |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni anlat hadi bakalımmmm?? düşünceleri ile hayat dolu bir o kadar karamsar....vazgeçmem dediğinde vazgeçmeyenlerden...şiirleri yazdıklarına bakınca sözler inci....düşünceleri mercan adasında bir deniz yıldızı....kim bilir belki bir his belki bir umut hayata bakışı yalınlıkları kadar...ama gönlü temiz düşüncelerini düşündüğü gibi yazan....tombul diyemem zayıfmı acaba.... |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni anlat hadi bakalımmmm?? Tşk yavuz ne güzel şeyler yazmışsın beni anlatırken beni en iyi sen tanıyorsun uzun zaman oldu birlikte şiir yazıyoruz inş yazmayada devam edeceğiz ... |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni anlat hadi bakalımmmm?? Ayrıca diğer arkadaşlar sizlerede tşk ederim inanın o sizin kendi güzelliğiniz... |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni anlat hadi bakalımmmm?? tabi selinam yazmaya devammmm.................... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |