![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Kim Aldatır?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet Arkadaşlar hadi size bi sorum sizce kadınlarmı en çok aldatan taraf olur,yoksa erkeklermi,yada herikisidemi diyosunuz.Hadi bu olayı tartışalım.Yalnız sizden ricam lütfen objektif olun ne erkekler nede bayanlar kendilerini kollasın ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kim Aldatır? Evet Arkadaşlar hadi size bi sorum sizce kadınlarmı en çok aldatan taraf olur,yoksa erkeklermi,yada herikisidemi diyosunuz.Hadi bu olayı tartışalım.Yalnız sizden ricam lütfen objektif olun ne erkekler nede bayanlar kendilerini kollasın fikriniz neyse lütfen onu zikredin ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler Konu Gülüm tarafından (01-03-2008 Saat 04:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? Her ıkısıde aldatır, ama erkek yapar ıse capkın dıye nıtelendırılır, kadın ıse malum :( Ama arada bır fark var tabı, erkek aldattıgını marıfet ımıs gıbı anlatmayı sever, oysa kadın, cogu zaman pısman olur yaptıgından ve kımse bılmesede kendınden utanır.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? eskiden erkeklermiş ama artık iki tarafta sadece bu konuda eşit galiba ne dersiniz? insanoğlu sadakat denen değeri yolda düşüreli epeyce olmuş galiba ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? evet katılıyorum size.ama günümüzde pişmanlıklarda azaldı gibi.kimse yaptığından utanmıyor.ne diyelim Allah hidayet versin. |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? İki tarafta aldatır, aslında karakter meselesi.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? Onairciye tamamen katılıyorum. Bunun kadını erkeği yok . erkek aldatıyorsa kadın da aldatıyordur , zira erkek bunu bir kadınlar yapıyor , kendi kendine değil . Belki doyumsuzluk , belki düzelmeyen mutsuzluklar , belki eksik olan ve gittikçe kötüleşen duygular ama sonuçta aldatma var . |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? aldatmanın kadını erkeği olmaz .. Bu insani duyguların yitirildiği an gerçekleşen bir olay herhalde... ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? Zevkler ve bazı ıstekler ınsanı duyguların yok olmasına sebep olan en onemlı hatta ılk sıralarda olan sebeplerden bırı, sanırım yasam sartları degıstıkce, nefsın ısteklerı degısıyor, seytanı hıslerın esırı olunuyor, yazık.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kim Aldatır? adam gibi seven aldatmaz fakat karşı taraf hak ediyorsa her zaman her yerde aldatılmaya mahkumdur
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | |