![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Kim Aldatır?" başlıklı konu görüntüleniyor, "İnsan neden aldatır…Çünkü aldatan insan bozulmuştur, deforme olmuştur. Duyguları paslanmıştır, çürümüştür. “aldatmak” değerleri yok olmuş bir insanın, kendini tamir etmek için bitmeyen, tükenmeyen ümitsiz arayışlarının bir sonucudur.Aldatan insan, acınası bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? İnsan neden aldatır…Çünkü aldatan insan bozulmuştur, deforme olmuştur. Duyguları paslanmıştır, çürümüştür. “aldatmak” değerleri yok olmuş bir insanın, kendini tamir etmek için bitmeyen, tükenmeyen ümitsiz arayışlarının bir sonucudur.Aldatan insan, acınası bir enkazdır aslında.Onun duyguları herkesin izinsizce girip çıkabildiği kontrolsüz bir oda gibidir. Heleki kadınların aldatması kadar iğrenç bişey olamaz.Bu kadarmı çabuk pazarlar insan kendini.ayıp bizler anne olmak için,hanımefendi olmak için gelmişiz bu dünyaya.Yok mutsuzum yok kocam ilgilenmiyor,eve gelmiyor,ben aldatıyor bunlar bahane olamaz.Sizdemi düşüceksiniz o erkeğin konumuna.Erkeklerede kızıyorum karım bakımsız,ilgilenmiyor,yemek yapmıyor.Bunlarda bahane.Sevmiyorsan ayrıl kardeşim.Boşanın aslan gibi ayrılın.Neyse ben çok konuşmayım artık..
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #23 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 155 Rep: 15255 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? Alıntı:
| |
| | |
| | #24 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? arkadaşlar açıkcası benim yazdıklarım kendi fikrimdi. bu kadar bomba etkisi yapacagını zannetmemiştim. dogrusunu söylemek gerekirse erkegin aldatmasına karşı degilim dedim ve bu benim fikrim.bu kadar tepki ile karşılacagımı zannetmemiştim. daha fazla yorum yapmıyacam bu konu hakkında çünkü gerçekten çok derin bir konu. herkes aynı fikri savunacak diye bir şey yok. bir erkegin aldatması yuva yıkmamalı diye düşünüyorum ... herkese ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama inanın daha fazla bu konuyu uzatmak istemiyorum. yazdıklarım hakkında yazmış oldugunuz yorumlara ayrıca tşk ederim... |
| | |
| | #25 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 271 Rep: 26708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #26 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? Alıntı:
| |
| | |
| | #27 | |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Kim Aldatır? Alıntı:
| |
| | |
| | #28 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? doğruyu söylemek gerekirse bana göre erkek fizyolojik olarak aldatmaya daha meyillidir. doğanın her köşesinde her canlısında dişiler erkekler kadar iç güdüleriyle hareket etmiyorlar. bayan olsun erkek olsun kimsenin kimseye aldatmaya hakkı yok, doğan güneşinde dediği gibi "aslanlar gibi ayrılırsın" bir ömür sana hizmet edecek yemeğini yapacak çocuklarınızı büyütecek, aynı yastığı paylaştığın bir insana ihanet etmek insanın alçalabileceği en aşşağılık bir durumdur. |
| | |
| | |