![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Kim Aldatır?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ya aslında bir bayan olarak konuyu ele alırasam; erkek aldatmasına karşı degilim hatta erkek aldatıyorsa bence bayanın suçları mutlaka vardır ki erkek aldatıyo ama kesinlikle, bir bayanın aldatmasına karşıyım hatta ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? ya aslında bir bayan olarak konuyu ele alırasam; erkek aldatmasına karşı degilim hatta erkek aldatıyorsa bence bayanın suçları mutlaka vardır ki erkek aldatıyo ama kesinlikle, bir bayanın aldatmasına karşıyım hatta igrençlik olarak görüyorum. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? Neye göre bayanlar aldatılmayı hakediyo sarahh biraz açarmısın? Eğerki ilişki olarak yolunda gitmeyen bişeyler varsa medeni iki insan gibi ayrılmak varken neden aldatma olayı olsunki olmamalıda.Ben bir bayanın değil hem erkeğin hem bayanın aldatmasını iğrenç olarak görüyorum...
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #13 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? Alıntı:
Gülümmmm önce açtığın konu için teşekkür ediyorum ve sana katılıyorum canım eşler arasında kopmuş bir takım olaylar varsa artık o gemiyi yürütmenin bir manası yok aslında ama türk toplumu olarak malesef desinlerci bir toplumuz o ne der bu ne der o arada yaşananlardan kimsenin haberi olmaz tabiki toplumun diyeceklerini bırak ailenden bile yardım alamazsın o dakika bir kadının aldatılıp ne kadar küçük düşürüldüğünü düşünemiyorum bile dediğin gb sallantı başladıysa akabinde mutlaka aldatma gelecektir bu olayı yaşamadan bence olayın medeni bir şekilde bitirilmesi gerekiyor ve şukadarınıda söyleyeyim aldatma olayı en çok erkekler tarafından gerçekleşiyor oda imanlı bir erkek değil ve biraz ağır olacak ama aldatma olayını yapan kadına yakıştırılan tabirde çok yerinde oluyorrrrrr çünki düzgün bir kadın asla eşini aldatmaz .....Canımcım Türk toplumunda 25.35 yaşında eşi vefat eden fakat çocukları için bırak aldatmayı evlenmeden kendini heba eden nice kadınımız var ve benim bünyemde bunun çok canlı örneği var....Şu kadarını söyleyip kapatmak isterim olayı yazarken bile tüylerim diken diken oluyor çok çirkin bir olay ve tamamen imansızlık olarak nitelendiriyorum eline sağlık canımcım süper bir tartışma konusu.... | |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? pes yani başka bir şey demiyorum bu kadar küçüldünüz yanii.suç sendeyse insan gibi konuşur konuşulur ne yapılması gerekiyorsa o yapılır.bu kadarı olmaz.cıkcıkk.. |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Kim Aldatır? Kadın çoğu zaman utanır demişsin; ama ben öyle düşünmüyorum.Aldatmak, çıktığından ayrılıp bir süre sonra başkasıyla çıkmaya benzemez.Zaten büyük bir suçtur ve kişi aldattığı kişinin maneviyetini hiçe saymıştır.Böyle kadın açılacağı kadar açılmış zaten, utanmaz kolay kolay... |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Kim Aldatır? Erkeklerin aldatması da yanlıştır; ama diğer dediklerine katılıyorum ;) |
| | |
| | #17 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 506 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? İnsan neden aldatır…Çünkü aldatan insan bozulmuştur, deforme olmuştur. Duyguları paslanmıştır, çürümüştür. “aldatmak” değerleri yok olmuş bir insanın, kendini tamir etmek için bitmeyen, tükenmeyen ümitsiz arayışlarının bir sonucudur.Aldatan insan, acınası bir enkazdır aslında.Onun duyguları herkesin izinsizce girip çıkabildiği kontrolsüz bir oda gibidir. Heleki kadınların aldatması kadar iğrenç bişey olamaz.Bu kadarmı çabuk pazarlar insan kendini.ayıp bizler anne olmak için,hanımefendi olmak için gelmişiz bu dünyaya.Yok mutsuzum yok kocam ilgilenmiyor,eve gelmiyor,ben aldatıyor bunlar bahane olamaz.Sizdemi düşüceksiniz o erkeğin konumuna.Erkeklerede kızıyorum karım bakımsız,ilgilenmiyor,yemek yapmıyor.Bunlarda bahane.Sevmiyorsan ayrıl kardeşim.Boşanın aslan gibi ayrılın.Neyse ben çok konuşmayım artık..
__________________ |
| | |
| | #18 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? Alıntı:
| |
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? arkadaşlar açıkcası benim yazdıklarım kendi fikrimdi. bu kadar bomba etkisi yapacagını zannetmemiştim. dogrusunu söylemek gerekirse erkegin aldatmasına karşı degilim dedim ve bu benim fikrim.bu kadar tepki ile karşılacagımı zannetmemiştim. daha fazla yorum yapmıyacam bu konu hakkında çünkü gerçekten çok derin bir konu. herkes aynı fikri savunacak diye bir şey yok. bir erkegin aldatması yuva yıkmamalı diye düşünüyorum ... herkese ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama inanın daha fazla bu konuyu uzatmak istemiyorum. yazdıklarım hakkında yazmış oldugunuz yorumlara ayrıca tşk ederim... |
| | |
| | #20 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Aldatır? Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |