FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

utanç!!!!

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "utanç!!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili arkadaşlar hayatınızda "yer yarılsaydı da içine girseydim" dediğiniz anlar olmuştur mutlaka.. hadi paylaşın bakalım da hep beraber gülelim:))))..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-02-2008, 07:35 PM   #1
FORUM MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
utanç!!!!

Sevgili arkadaşlar hayatınızda "yer yarılsaydı da içine girseydim" dediğiniz anlar olmuştur mutlaka..
hadi paylaşın bakalım da hep beraber gülelim:))))
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 28-02-2008, 07:53 PM   #2
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhret
Cevap: utanç!!!!

yarım saattır dusunuorum ole bı anı sanırım hıc yasamadım hep zeytınyagı gıbı uste cıkmayı basardım galıba
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 28-02-2008, 08:00 PM   #3
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Valla bende düşündüm ama hatırlamıyorum belki vardır ama birazda gamsız olduğumdan bilmiyorum:p
Alt 28-02-2008, 08:03 PM   #4
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Ben tek dersten kaldığımı öğrendiğim vakit nereye gitsem kimse beni görmese diye düşünmüştüm amannnnnnnnnn ucunda ölüm yok yaaaa:)))))
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-02-2008, 09:07 AM   #5
FORUM MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Arkadaşlar harikasınız!!benden de bir itiraf, yaşlıca bir adam,çok kibar,efendi,insan karşısında kelimeleri özenle seçme ihtiyacı duyuyor.öğrenci velisi çocuk 6. sınıfta ve ben
-torununuz çok tatlı,çok çalışkan.
-torunum değil efendim,ben onun babasıyım...
o anda yaşadığım utancı anlatamam "yer yarılsaydıda içine girseydim" dediğim anlardan biriydi.Hala görüşürüz ve ben her defasında utanırım
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-02-2008, 10:19 AM   #6
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Basit ama asla unutamayacağım bir an.

Misafirliğe gittik bende o arada bir kitap gördüm. Aldım içini kurcalamaya başladım bir baktım ki içinde pembe pembe zarflar var. Bir anda kitabı sehpanın üzerine bıraktırm. Benim kitabı bırakmam ile ev sahibinin kızının gelip kitabı hışımla alması bir oldu.

Hay diyorum o gün kitap merakımın önüne geçebilse idim...
Alt 29-02-2008, 10:17 PM   #7
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Şile'de tatildeyken Tattoo'cuların oldugu carsıda kuzenlerimle yürüyoduk birden köpekli(pitbull) genc bi adam köpegini üstümüze dogru getirdi direk hızlı hızlı gidip apartman kapısının önünde oturan bi grup gencin arkasına saklanmıstım,yanlıs anlayıp biri cıkma teklifi etmisti valla o an yer yarılsaydıda icine girseydim :s
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-02-2008, 10:23 PM   #8
Uye

kAoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor

bigün arkadaşlarla oturuoruz..yanımıza arkadaşların arkadaşları geldi tanıştırdı falan..nese oturuoruz..karşıdan bi kız gelio o sırada..sponge bob lu tshirt giymiş bi kız gelio..ben de çok severim..ama kıza hiç yakışmamış katletmiş resmen..hay benim bu çenem..ben de dedim ki o naapmış öle yaa katletmiş sponge u dedim..çocuklardan biri kız arkadaşım o benim dedi..tahmin edebileceğiniz bi sahne :)
Alt 01-03-2008, 04:24 PM   #9
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor

Yaklasık 6/7 yıl once, sırkette ıken, sekreterım Yasemın xxxxxxx adında bırı sızın ıle gorusmek ıstıyor demıs ıdı, ıcerıye davet ettıgımde, buyrun Yasemın Hanım hos geldınız dedım. Ama gelen mısafıre bakmadan tabı, kafamı kaldırdıgımda karsımda bır adam duruyor ıdı. Utancımdan, yuzumun kac renge burundugunu hatırlamıyorum. Meger Yasemın xxxxxx erkek ımıs :)

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:42 AM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8