![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "utanç!!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili arkadaşlar hayatınızda "yer yarılsaydı da içine girseydim" dediğiniz anlar olmuştur mutlaka.. hadi paylaşın bakalım da hep beraber gülelim:))))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 118 Rep: 11675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | utanç!!!! Sevgili arkadaşlar hayatınızda "yer yarılsaydı da içine girseydim" dediğiniz anlar olmuştur mutlaka.. hadi paylaşın bakalım da hep beraber gülelim:)))) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: utanç!!!! yarım saattır dusunuorum ole bı anı sanırım hıc yasamadım hep zeytınyagı gıbı uste cıkmayı basardım galıba ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: utanç!!!! Valla bende düşündüm ama hatırlamıyorum belki vardır ama birazda gamsız olduğumdan bilmiyorum:p
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: utanç!!!! Ben tek dersten kaldığımı öğrendiğim vakit nereye gitsem kimse beni görmese diye düşünmüştüm amannnnnnnnnn ucunda ölüm yok yaaaa:))))) |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 118 Rep: 11675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: utanç!!!! Arkadaşlar harikasınız!!benden de bir itiraf, yaşlıca bir adam,çok kibar,efendi,insan karşısında kelimeleri özenle seçme ihtiyacı duyuyor.öğrenci velisi çocuk 6. sınıfta ve ben -torununuz çok tatlı,çok çalışkan. -torunum değil efendim,ben onun babasıyım... o anda yaşadığım utancı anlatamam "yer yarılsaydıda içine girseydim" dediğim anlardan biriydi.Hala görüşürüz ve ben her defasında utanırım ![]() |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: utanç!!!! Basit ama asla unutamayacağım bir an. Misafirliğe gittik bende o arada bir kitap gördüm. Aldım içini kurcalamaya başladım bir baktım ki içinde pembe pembe zarflar var. Bir anda kitabı sehpanın üzerine bıraktırm. Benim kitabı bırakmam ile ev sahibinin kızının gelip kitabı hışımla alması bir oldu. Hay diyorum o gün kitap merakımın önüne geçebilse idim...
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #7 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: utanç!!!! Şile'de tatildeyken Tattoo'cuların oldugu carsıda kuzenlerimle yürüyoduk birden köpekli(pitbull) genc bi adam köpegini üstümüze dogru getirdi direk hızlı hızlı gidip apartman kapısının önünde oturan bi grup gencin arkasına saklanmıstım,yanlıs anlayıp biri cıkma teklifi etmisti valla o an yer yarılsaydıda icine girseydim :s |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: utanç!!!! bigün arkadaşlarla oturuoruz..yanımıza arkadaşların arkadaşları geldi tanıştırdı falan..nese oturuoruz..karşıdan bi kız gelio o sırada..sponge bob lu tshirt giymiş bi kız gelio..ben de çok severim..ama kıza hiç yakışmamış katletmiş resmen..hay benim bu çenem..ben de dedim ki o naapmış öle yaa katletmiş sponge u dedim..çocuklardan biri kız arkadaşım o benim dedi..tahmin edebileceğiniz bi sahne :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: utanç!!!! Yaklasık 6/7 yıl once, sırkette ıken, sekreterım Yasemın xxxxxxx adında bırı sızın ıle gorusmek ıstıyor demıs ıdı, ıcerıye davet ettıgımde, buyrun Yasemın Hanım hos geldınız dedım. Ama gelen mısafıre bakmadan tabı, kafamı kaldırdıgımda karsımda bır adam duruyor ıdı. Utancımdan, yuzumun kac renge burundugunu hatırlamıyorum. Meger Yasemın xxxxxx erkek ımıs :)
__________________ |
| | |
| | |