![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Birini konuşturmak için ne yaparsınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "valla ben sanırım ajdar dinletirdim heheheheeh..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birini konuşturmak için ne yaparsınız? valla ben sanırım ajdar dinletirdim heheheheeh |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Birini konuşturmak için ne yaparsınız? bırının senı dınlemesını ıstıosan onun hakkında konus ozellıkle karsındakı bayansa onu yucelt gusellıhınden yufka yureklılıhınden zekasından bahset bulbul gıbı olcaktır |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Birini konuşturmak için ne yaparsınız? derinlere inmek lazım şaka bi yana hakkaten ben öle yaparım..ii de bi ikna yeteneğim vardır bişiler yapıp istediğimi öğrenirim genelde :))
__________________ living is easy with eyes closed... Konu kAoSs tarafından (24-02-2008 Saat 06:44 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Birini konuşturmak için ne yaparsınız? ben bu konuda çok başarıssızım o yüzden sizden ögrenecem bakalım ne yapıyosunuz sonra bende uygulayayım barii... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Birini konuşturmak için ne yaparsınız? Beyler beyi biraz merhamet yaffff nerden aklına geldi çin işkencesiii iyiki konuşturacağın kşi ben değilim hehehhehehehehe |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Birini konuşturmak için ne yaparsınız? kAoSsdemek ikna kabiliyetin var ooooooooooooo hadi bakalım:)))) |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Birini konuşturmak için ne yaparsınız? sarah canımsın sakın beyler beyini örnek alma olurmu bi tanem:))) |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Birini konuşturmak için ne yaparsınız? Toprak 81 sanırım bu dedigin her bayan için geçerli olmasa gerek.. |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Birini konuşturmak için ne yaparsınız? |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Birini konuşturmak için ne yaparsınız? |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| birini, konuşturmak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |