![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "hatırla bakalım......" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hayatta hepimizin , hatırlarken katıla katıla güldüğümüz,bazen yorgunluktan ,bazen dalgınlıktan yaptığımız tuhaf davranışlar vardır.Mesela ben saatlerce kafamın üzerindeki gözlüğümü aramışımdır..Bulduğumda ise "tanrım ne kadar aptalım " diye kendime güldüğüm olmuştur.. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hatırla bakalım...... Hayatta hepimizin , hatırlarken katıla katıla güldüğümüz,bazen yorgunluktan ,bazen dalgınlıktan yaptığımız tuhaf davranışlar vardır.Mesela ben saatlerce kafamın üzerindeki gözlüğümü aramışımdır..Bulduğumda ise "tanrım ne kadar aptalım " diye kendime güldüğüm olmuştur.. Hadi bakalım SUPERMEYDAN'ın süper üyeleri;en son hangi tuhaf vede aptalca dalgınlınıza güldünüz. Görelim bakalım en dalgın kim aramızda....... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hatırla bakalım...... Onu bende yapıyorum yani gözlük konusu bazen gözlüklerimi uykudan uyandıktan sonra gözlerimi kaşırken varmış gibi hissedip parmaklarımı öyle kullanıyorum. Bide en son marketten alışveriş yaparken,kasiyere kredi kartımı vereceğime işyeri kartımı vermişim rezil oldum:) Daha öyle çok dikkatsizliklerim var aslında aklıma gelen bunlar. Teşekkürler konu güzeldi:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: hatırla bakalım...... Bende sık sık cep telefonumu bir yeryerlyerlerde unuturum en gülünç olanıda en son uyurkan tlfonum çaldı açıp baktım sonra günlerce bulamadım... mager yastıgımın altına atı koymuşum ...... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hatırla bakalım...... harikasınız valla ne diyeyim...aynı şeyler bendede mevcut.hele geçen bir alışveriş merkezinde yaptığıma ben bile koptum...kredi kartım yerine kimlik kartımı verip bide" ne bakıyorsunuz yüzüme acelem var "diye çıkışım muhteşemdi..arkadaşlar hala konuşuyor:) |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Rep Gücü: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hatırla bakalım...... öss ye hazırlanırken deneme sınavındayım..soruyu çözdüm güzel güzel..bulduğum cevap 36 bölü 4..çıldırcam şıklarda yok..abartmıorum size soruyu 7 kere falan çözdüm..ama sıyırmak üzereyim..onunla uğraşacağıma rahat 5 soru çözerdim..şıklara bakıorum hep tamsayı 6 7 8 9 10 bunu bi insan göremez mi..göremedi valla..ve işin ilginci o insan şu anda matematik okuo..hay allahım
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #6 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hatırla bakalım...... tek dersten kaldığımı öğrendiğimde sinirden gülme komasına girecektim |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hatırla bakalım...... bir salı sabahı uyandım ve işe gitmek için hazırlandımm.tabiki izinli olduğumu unutmuşum..okadar üzülmüştümki uyandığıma:) |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: hatırla bakalım...... bir sabah okula gidicem diye kalktım ama pazardı:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |