FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

dua oyunu

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "dua oyunu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hadis-i şerifte, ''(Din kardeşine gıyabında [arkasından] yaptığın dua kabul olur)'' buyuruldu. [İbni Ebi Şeybe] Ayrıca dua sadece ihtiyaç anında Allaha sarfedilen cümleler değildir.Dua namaz, ourç ,sadaka gibi bir ibadettir. Hem ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-02-2008, 09:08 PM   #1
Uye

s-a-d-e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Let the river flow..

s-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyor
dua oyunu

Hadis-i şerifte, ''(Din kardeşine gıyabında [arkasından] yaptığın dua kabul olur)'' buyuruldu. [İbni Ebi Şeybe]
Ayrıca dua sadece ihtiyaç anında Allaha sarfedilen cümleler değildir.Dua namaz, ourç ,sadaka gibi bir ibadettir.
Hem ibadet maksadıyla ve hem bir sünneti uygulamak ve hemde din kardeşliğini pekiştirmek için altta ki üye için dua edelim mi?

Alttak üye için benim duam:
''Allahım din kardeşimi dünyada rezil-rüsvay ahirette azabdan koru rahmetini esirgeme''
Amin.
s-a-d-e isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 10-02-2008, 09:20 PM   #2
SUPER MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor
SGOR - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: dua oyunu

Lütfen arkadaşım BİRAZ DAHA DİKKAT!!! umarım kalbinde böyle bir düşünce yoktur.
Ama uyarmalıyım ki konu DİN
Din'le alakalı bir topici açtığın yere bir bak ilk önce..
İki oyun diyorsun DEVAM EDİYORSUN..
Üç içine bir hadis yazıyorsun sonra duanı ekliyorsun ve bizleride bu oyuna dahil ediyorsun bu çok saçma..
Lütfen alaycı bir duruma düşürdüğünün umarım farkındasındır.
Dinle alakalı bir topic var ve geniş kapsamlı hatta daha da iyi bakarsan hadis topici Günün Hadisi Şerifi görürsün.
Lütfen hadisini buradan paylaş ve duanıda buradan devam et duanı ve hadisi hele hele DİNİ alaycı duruma düşürme..

Lütfen görevli arkadaşlardan bu topichakkında yardım talep ediyorum.
Alt 10-02-2008, 09:22 PM   #3
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Asılında sade çok dikkatli biridir anlamdım yaniii
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 10-02-2008, 09:25 PM   #4
SUPER MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor
SGOR - MSN üzeri Mesaj gönder

Hadis ve Dua eşittir = DİN arkadaşımızın açtığı yere bakarmıyız oyun ve geyik yeri burası değil bu şekilde hafif görmememiz gerekiyor..

Umarım hatasını anlar düzeltir..
Alt 11-02-2008, 06:12 AM   #5
Uye

Let the river flow..

s-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyor

Alıntı:
SGOR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Lütfen arkadaşım BİRAZ DAHA DİKKAT!!! umarım kalbinde böyle bir düşünce yoktur.
Ama uyarmalıyım ki konu DİN
Din'le alakalı bir topici açtığın yere bir bak ilk önce..
İki oyun diyorsun DEVAM EDİYORSUN..
Üç içine bir hadis yazıyorsun sonra duanı ekliyorsun ve bizleride bu oyuna dahil ediyorsun bu çok saçma..
Lütfen alaycı bir duruma düşürdüğünün umarım farkındasındır.
Dinle alakalı bir topic var ve geniş kapsamlı hatta daha da iyi bakarsan hadis topici Günün Hadisi Şerifi görürsün.
Lütfen hadisini buradan paylaş ve duanıda buradan devam et duanı ve hadisi hele hele DİNİ alaycı duruma düşürme..

Lütfen görevli arkadaşlardan bu topichakkında yardım talep ediyorum.

Sayın SGOR konuyu buraya açmam (forum oyunları) ne dini oyun nede hadis ve duayı oyuncak yapmamdır.Her oyun gayri meşru her muhabbet geyik değildir bu sayfada da.

1-Dua ve oyunun yan yana gelmesi formlarda bu tür akışlı mesajlaşmaya oyun denmesi.

2-İslam dini helal daire içerisinde oyun ve eğlenceye izin vermiştir

3-Ne oyun kelimesinde nede yazımın devamında dinle alay,şirk,isyan gibi zararlı ve haram bir durum yoktur

4-Niyetim (güvenirim dediğin bir insanın dahi kendi çıkarları için arkandan dedikodu yapıp kuyunu kaza bildiği şu devirde)açıkladığım gibi bir mü’minin başka bir mü’mine gıyabında hoş temenni ve duada bulunmasıdır ve su-i zandan kurtulmaktır.

Alttaki üye için duam:

Rabbim hem korktuğu hem de hiç beklemediği ve bilmediği tüm kötülüklerden korusun.
Alt 12-02-2008, 12:37 AM   #6
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Bence son derece iyi niyetle açılmış bir başlık . BU kadar büyütüp , işin altında lütfen art niyet aramayalım arkadaşlar . S-a-d-e arkadaşımızı hepimiz tanıyoruz ve niyetinin ne kadar içten olduğunu da biliyoruz . Ben de buna inandığım için bu oyuna katılıyor ve alttaki üye için şunu diyorum.

Tanrım arkadaşımı görünür görünmez tüm kötü kalpli insanların , hain planlarından uzak tutsun . ( Hep bunu kendim için dilemiştim şimdi de sıradaki arkadaşım için diliyorum :) )
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-02-2008, 09:33 AM   #7
Uye

Let the river flow..

Alıntı:
sahrabetis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence son derece iyi niyetle açılmış bir başlık . BU kadar büyütüp , işin altında lütfen art niyet aramayalım arkadaşlar . S-a-d-e arkadaşımızı hepimiz tanıyoruz ve niyetinin ne kadar içten olduğunu da biliyoruz . Ben de buna inandığım için bu oyuna katılıyor ve alttaki üye için şunu diyorum.

Tanrım arkadaşımı görünür görünmez tüm kötü kalpli insanların , hain planlarından uzak tutsun . ( Hep bunu kendim için dilemiştim şimdi de sıradaki arkadaşım için diliyorum :) )
teşekkür ederim güzel bir dua ben kaptım:) aynı duayı sıradaki arkadaşım için diliyorum.

Seçenekler
Stil