![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üç kelime ile üstteki üye ....." başlıklı konu görüntüleniyor, "Üç kelime ile üstteki üyenin özelliklerini yazmaya çalışalım mı ? :Entusiasmado:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üç kelime ile üstteki üye ..... Üç kelime ile üstteki üyenin özelliklerini yazmaya çalışalım mı ? :Entusiasmado: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üç kelime ile üstteki üye ..... güzel,tatlı,birtane:Entusiasmado::Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üç kelime ile üstteki üye ..... sıcakkanlı , dost , yardımsever ;) sana ben yazmazsam çatlardım doğangüneşim :) |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üç kelime ile üstteki üye ..... Güzel,alımlı,kültürlü, Ve bunun gibi yüzlerce güzel özellik sahibi
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üç kelime ile üstteki üye ..... kara,karizma bi de bi dee dost canlısı :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üç kelime ile üstteki üye ..... matematikçi,kültürlü,sıcakkanlı:Entusiasmado:
__________________ |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üç kelime ile üstteki üye ..... araba hastası,canayakın,harbi biri...
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üç kelime ile üstteki üye ..... süper bir yönetici,iyibir anne,dürüst ve güzel bir bayan.her yönüyle dört dörtlük bir insan
__________________ |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Üç kelime ile üstteki üye ..... Mavi bir su damlası,Motosiklet hayranı,Tartışmacı...
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |