![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Kim bilecek bakalım?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar size ilginç bir o kadarda zor bir soru sormak istiyorum. Bir evde aşçı, hizmetçi, şöför, ve bahçivan vardır. Evin hanımı arkadaşlarına gitmeden önce yüklüce miktar bir parayı zarfın içine ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar size ilginç bir o kadarda zor bir soru sormak istiyorum. Bir evde aşçı, hizmetçi, şöför, ve bahçivan vardır. Evin hanımı arkadaşlarına gitmeden önce yüklüce miktar bir parayı zarfın içine zarfıda çekmeceye koymuştur. Kadın geri geldiğinde birde ne görsün parası yoktur. Hemen bir dedektif tutar ve parayı kimin çaldığını bulmak ister. Dedektif aşçıya sorar dün neredeydiniz? Aşçı: Efendım dün sabahtan akşama kadar mutfaktaydım hiç dışarı çıkmadım. der Dededktif bu sefer bahçivana sorar, dün neredeydiniz diye? Bahçivan: Dün bahçede çimleri sularken bi ara hanımımın odasına çıktım. Şöföre bakıyordum fakat hizmetçinin içeride temizlik yaptıgını görünce geri çıktım. der Dededktif bu sefer şöföre sorar, dün neredeydiniz diye? Şöför: Efendim benim hayalim hep hanımımın arabası gibi bir arabaya sahip olmaktır. Bu yüzden arabaya gözüm gibi bakarım. Fakat insanlık hali tuvalete gitmem gerekti bi ara arabanın yanından ayrıldım. Yoksa ben arabanın yanından asla ayrılmam. Dededktif bu sefer hizmetçiye sorar, dün neredeydiniz diye? Hizmetçi: Efendım ben herzamanki gibi bütün evi temizlemeye ilk olarak hanımımın odasından başlamıştım. Parayı gördüm hatta ortalıkda durmasın diye aldım parayı hanımımın okudugu kitabın 23-24. sayfasının arasına koydum. Daha sonra odadan çıktım diger odaları temizlemeye başladım. Sizce parayi kim çalmış olabilir? Fakat nedeniyle birlikde söyleminizi rica ediyorum. Şu çalmıştır şu nedenden dolayı anlasılıyor demenizi istiyorum. Hadi bakalım biraz ugraşın kim bulacak? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | ||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim bilecek bakalım? Alıntı:
Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | ||
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim bilecek bakalım? evet doğangüneşe katılıorum ben de takıldım ortalıkta diildi zaten çekmecedeydi zarf..ama bahçivanın şöförü hanımın odasında araması da garip diil mi :Extranado:
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim bilecek bakalım? Biraz daha düşünün ortalık ta çekmeceler karıstırılırken bulmasın dıye koymus olamaz mı? Daha iyi bir suçlama olması lazım :) Bu suçlama yeterli değil |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim bilecek bakalım? ya şimdi aklıma bi de şey takılıo..hizmetçi parayı gördüm kitabın arasınba koydum dio..para zarftaydı..çekmeceyi açtı zarfın da içine baktı yani..zarfla birlikte mi kitabın içine koymuş bi de neden 23-24. sayfa yani koyarken sayfalarına mı bakmış.. bahçivan da şöle takılıo aklıma çimleri kendi mi suluo ki onlar böle fıskiyeyle sulanmıo mu kendi kendine ayrıca sölediğim gibi şöförü de neden hanımın odasında arıo ki..bi de şey geldi aklıma kadın parayı çekmecede arıomuş ya kitabın arasına baksa ordadır para belki
__________________ living is easy with eyes closed... Konu kAoSs tarafından (08-02-2008 Saat 09:07 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim bilecek bakalım? Hizmetçi parayı zarfla birlikte kitabın arasına koymus ve hatta dıyorkı kaybolmasın sonra unutulmasın dıye sayfa numarasınıda verıyorum dıyor ben almadım dıyor aldım özellıkle sayfa numarasınada baktım ne olur olmaz dıye öyle koydum dıyor. Aslında soru ılginç ama çok enterasan bir cevabı var :) kesin suçlama olarak kullanıla bilecek varsayımdan hareket etmeden. Kadın kıtabın ıcıne bakıyor oradada bulamıyor bu arada :) |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim bilecek bakalım? görkem bıktın benden biliorum ama okudukça şüpheleniorum şimdi de şöle düşündüm bahçivan dio ki şöföre bakmak için geldim hizmetçi temizlik yaptığı için çıktım..nie geliosun nie çıkıosun..bi de şöför de nie arabaya yoğunlaşıo..araba çalınmamış ki arabanın yanından hiç ayrılmam ben falan dio :) ben en iisi bi daha bişi yazmıım görkem çok pis taktım kafaya artık herşey şüpheli gelmeye başladı
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim bilecek bakalım? Estagfirullah bıktın ne demek. Eğer bıkacak olsam böyle bır konu açmam. Tabiki cevabı bulmak ıcın sorular soracaksın. Fakat söyle deyim çok iyi kesin bir suç olmalı. Şüphelenmeye kalksan herkes şüpheli dikkat etmen gereken bir nokta var o da kesin şuçlu oldugunu ortaya çıkartıyor hadi bir ipucu vereyım :D birisi yalan söyluyor :P çok yardımcı oldum biliyorum :) |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim bilecek bakalım? o zaman şöle diyim bahçivan yalan sölüo..şöför normalde arabanın yanından hiç ayrılmıosa bahçivanın da şöförü hanımın odasında araması saçma oluo..oldu mu acabaa :)
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim bilecek bakalım? Hımm değişik bir yaklaşım fakat yine olmadı :) Şöför tuvalete gittigini söylüyor bu durumda belki bahçivan yerinde bulamadı ve şöförü aramak için gitmiş olabilir :) bu yüzden yine tam bir suçlama olmuyor |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |