![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Hayat bir oyunsa....." başlıklı konu görüntüleniyor, "Satranç ı bilirsiniz çok keyifli bir oyundur.Zeka,dikkat , hırs çoğaltılabilinir....Hayatımızı bir satranç oyununa benzetebiliriz... Bazı insanlar sadece taşlarla(giriş), bazı insanlar oyun içerisinde yaşanan anlarla ve bu yaşananlarının öğretileriyle (gelişme), bazı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayat bir oyunsa..... Satranç ı bilirsiniz çok keyifli bir oyundur.Zeka,dikkat , hırs çoğaltılabilinir....Hayatımızı bir satranç oyununa benzetebiliriz... Bazı insanlar sadece taşlarla(giriş), bazı insanlar oyun içerisinde yaşanan anlarla ve bu yaşananlarının öğretileriyle (gelişme), bazı insanlar sadece kazanç ya da kayıpla (sonuç) ilgileniyor. Şahsen ben sonuca bağımlı olmayandanım. Deneyim ister acı versin, ister eğlendirsin, yaşattığı duygularla ve duygularımın beni nasıl güçlendirdiğiyle ilgileniyorum. Siz hayatın neresinde olanlardansınız. Giriş-gelişme-sonuç ;) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayat bir oyunsa..... Ben hayatı bi tiyatro sahnesine benzetirim her zaman bu oyunda dram komedi gözyaşları artı kazanmak ve kaybetmek bunlar zaten olmalı valla monoton bi hayat tarzı asla bana göre degil hayatı satranca benzetirsek bazen kuralına göre oynamak bazende inadına sıra dışı oynamayı severimm.. sonunda kaybetmek bile olsa Konu Selinamm tarafından (01-02-2008 Saat 10:55 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Hayat bir oyunsa..... verdiğin kalıplar içinde yanıt verebilmem çok zor çünkü ben hayatın ta kendisiyim doğru olanda yanlış olanda benim ben olmazsam hayat olmaz. hayat satrançla aynı anlamda olsaydı ben sadece kale olabilirdim hayat tiyatro olsaydı senarist olurdum konu başlığını gördümde aklımdan geçen konun içeriyle farklı çıktı başlığı görünce aklıma gökyüzü geldi sadece o benim yerime ağlıyor hayat bir oyunsa bende gökyüzüyüm ;)
__________________ GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMEMİŞTİR FAKAT KENDİNİ YOK ETTİĞİ GÜN YOK OLMUŞTUR |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: İSTANBUL Yaş: 29
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Hayat bir oyunsa..... Hayat bir oyunsa bende oyunun zevkini çıkararak oynayan oyuncuyum.Oyunun hakkını veririm. Bardağın herzaman dolu tarafından bakmaya çalışırım. Çünkü bilirimki bu oyun birgün bitecek ve perdeler kapanacak. Ozaman neden bize verilen bu fırsatı iyi değerlendirmeyelim. Evet bir çok sıkıntı ve zorluklarla karşılaşıyoruz, bazen sahnelerimizi karıştırıyor,bazen söyleyeceklerimizi unutuyoruz. Ama herşeye rağmen bu oyun (eğer oyunsa) çok güzel arkadaşlar. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hayat, oyun, satranc, zeka |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |