![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "SUPERMEYDAN BULUŞMASI" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili arkadaşlar , supermeydan ailesi olarak bir buluşma ayarlamak için önceden de konuşmuştuk , biliyorsunuz ve ben daha fazla uzatmadan buluşmaktan yanayım. Haftaya İstanbul'a gideceğim ve en azından ordaki arkadaşlarımla ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SUPERMEYDAN BULUŞMASI Sevgili arkadaşlar , supermeydan ailesi olarak bir buluşma ayarlamak için önceden de konuşmuştuk , biliyorsunuz ve ben daha fazla uzatmadan buluşmaktan yanayım. Haftaya İstanbul'a gideceğim ve en azından ordaki arkadaşlarımla görüşmek isterim . BU konuda fikirlerinizi bekliyorum ... :Entusiasmado: Ya d aben Ankara'dayım zaten , istediğiniz bir gün ANkara'da da buluşabiliriz . Nasıl derseniz kabul :Entusiasmado: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SUPERMEYDAN BULUŞMASI Alıntı:
Eeee benimle nerde bulusacaksin istersen okyanusun ortasinda bir yer ayarlayalim
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye | Cevap: SUPERMEYDAN BULUŞMASI Ankara benim içinde uygun olur .yeri ve günü belirlersek olabilir neden olmasın |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SUPERMEYDAN BULUŞMASI evet bende ankardayım gelirim..tekli olarak sizi tanımasamda katılırım..organize edin ama:))) |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SUPERMEYDAN BULUŞMASI Arkadaşlar herkes fikirini yazsın ki yola çıkabilelim ... |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SUPERMEYDAN BULUŞMASI Ben biliyorsun bir Ankara teklifinde bulunmuştum.Yüksel "hava çok soğuk yaza bırakalım " dedi öyle kaldı.Bence Ankara olsun ve havalar biraz ısınsın...Çok soğuk.Bıırrrrrrr üşüyorum Adana da bile |
| | |
| | #7 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SUPERMEYDAN BULUŞMASI Arkadaslar Ben Ankaradayım ama soğuktan evden dışarı çıkasım bile yok:) İkinci konu Kış aylarında hem hava şartları hemde Okul ,iş derken toplantı düzenlesek bile katılımın cok olacağını sanmıyorum. Onun için Yaz aylarından birinde (orneğin Ağustos) toplansak daha uygun olur kanaatindeyim. Tabi bu arada Musait olan uyelerimiz kendi aralarında bolgesel kuçuk buluşmalar yapabilirler.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SUPERMEYDAN BULUŞMASI Peki arkadaşlar . Yaz aylarında ve ağustos özellikle diyorsanız , öyle olsun . O halde şimdilik erteliyoruz snaırım . |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SUPERMEYDAN BULUŞMASI Temmuz yapsak olmaz mı:((( Aslında her şehirden bir sürü arkadaş var .Ben hemen bir çağrı yapayım.Heyyy Adanalı SÜPERMEYDAN cılar havalar güzel hemen toplanıp bir araya gelelim... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |