![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "tek kelime ile kendinizi ifade dermisiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben asiiiiiiiiiiiiiiiii maglesef..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: hatay
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | ben asiiiiiiiiiiiiiiiii maglesef |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek kelime ile kendinizi ifade dermisiniz? Deliyim.....................:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek kelime ile kendinizi ifade dermisiniz? olgun ........................ :) |
| |
| | #5 |
| Aktif Uye | Cevap: tek kelime ile kendinizi ifade dermisiniz? mantıklı ........................ :) |
| |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek kelime ile kendinizi ifade dermisiniz? suskun......................:)
__________________ |
| |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek kelime ile kendinizi ifade dermisiniz? azimli..........:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek kelime ile kendinizi ifade dermisiniz? Sabırsız.........................
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: hatay
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek kelime ile kendinizi ifade dermisiniz? merhametli.............................. |
| |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek kelime ile kendinizi ifade dermisiniz? Aşık.........................:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |