![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "güzin abla köşesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "herkes derdini anlatsın çareler arayalım birlikle........"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: hatay
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | herkes derdini anlatsın çareler arayalım birlikle..... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güzin abla köşesi Aslında bu derin mevzu Sadece bir başlıkla olmaz Guzin abla için forumda bir katogori oluşturmayı düşünüyorum Tabi once güzin ablayı bulmak lazım:) Bizim forumdaki bayanların hepsi genç oldugundan ablalığı kimse kabul etmiyor Sen bu goreve gonullüsün galiba? ??
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | Cevap: güzin abla köşesi olur uyar bana yaşım küçük ama aklım büyük |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güzin abla köşesi Bayanların yaşı sorulmaz derler ama sormak zorundayım Yaş Kaç?
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | Cevap: güzin abla köşesi 21 ................................ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güzin abla köşesi Uzgünüm 21 yaşındaki biri güzin ablalık yapamaz , Benim kanımca bir kişi 30 yasından once olgunlasamaz NOT: Daha oncede hatırlatmıştım FORUM KURALLARI nı okumanı tavsiye ediyorum. ..... noktalama işaretleri ile karakter doldurmak yasaktır. Biz kısa kısa cevaplar isteseydik 25 karakter limit koymazdık. :(
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | Cevap: güzin abla köşesi EN AZINDAN Bİ DENESEK DİYORUM |
| | |
| | |