![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "üsteki üyenin nesine gıcık oldun" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet herkes üsteki üyenin nesine gıcık olduysanız yazın..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: hatay
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | üsteki üyenin nesine gıcık oldun evet herkes üsteki üyenin nesine gıcık olduysanız yazın ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun mesaj sayısına gıcık oldum ... hem benim adım tugçem tugçe diil ![]() |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun Bende Tuğçem yazacam ama Bu seferde ben senin tuğçen nerden oluyorum deme sakın:) Hoşgeldin Tuğçem NOT: henuz hiçbirşeyine gıcık olmadım Kurallara uyduğun surecede olmam :)
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #5 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun aman Allah ın sayın yüksell bey de yorum yaparmış,espiri yaparmış,gözlerime inanamadım doğrusu. |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun oyun bu ya olmaz gıcık olman gerek |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun benden bir yaş büyüksünüz sanırım (86)ona gıcık oldum.:) |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun resmine gıcık oldum .. bu arada bişey soracagım benim resmim neden çıkmıyo Konu tugcem86 tarafından (29-01-2008 Saat 03:21 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun onu admınlere,moderatörlere sor,soruna gıcık oldum. |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun Gıcıkmolacak birşey bulamadım , ona gıcık oldum :) |
| | |
| | |