![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "üsteki üyenin nesine gıcık oldun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gıcıklık buya şimdi bende gıcık oldum...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun Gıcıklık buya şimdi bende gıcık oldum. ![]() ![]()
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun Gıcık olmasına gıcık oldum
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #43 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun Bak yine gıcık oldum.
| | |
| | #44 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun Yine gıcık olmasına yine gıcık oldum... ![]()
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #45 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun replerine gıcık oldum çok fazla :)) |
| | |
| | #46 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun Bende yine gıcık oldum
| | |
| | #47 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun ![]() avatarına gıcık oldum,çook güzel
| | |
| | #48 |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun qüLüşüne gıcık oLdumm xDxPp |
| | |
| | #50 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun Gıcık olacak bir yanını bulamadım...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |