![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "üsteki üyenin nesine gıcık oldun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: YukseLL ´isimli üyeden Alıntı Ahada Bayan X-Ray'a gıcık oldum , Ne yani ben robotmuyum espiri yapmayacam. Hepinize gıcık oldum ,Forumuda kapatıyorum HADI BANA EYVALLAH Forumu kapatıcağın için gıcık oldum ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun Alıntı:
![]()
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: hatay
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun rep gücüne gıcılk oldum........................... |
| | |
| | #23 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun Bana kimse gıcık olmamış:) Yehuuu Şu anda online olmana gıcık oldum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #24 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun |
| | |
| | #29 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun Tipine gıcık oldum |
| | |
| | #30 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: üsteki üyenin nesine gıcık oldun isminegıcık oldum ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |