![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Dünyaya Farklı Bir insan olarak gönderilsem, kendimle tanışmak istermiyim ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Öncelikle Bu konu ve anket burayamı açılır bilemiyorum bu yüzden hatam olursa yönetim ve arkadaşlardan özür dilerim. Merak Ettiğim şudur . Dünyaya tekrar gönderilseniz yada tekrar yaşama şansınız olsa geldiğinizde ..."
| Anketimiz: Dünyaya Bir Kere Daha Gelseydim Kendimle Tanışmak İstermiydim ? | |||
| Evet, kendimle tanışmak isterdim | | 11 | 91,67% |
| Hayır, kendimle kesinlikle tanışmazdım | | 1 | 8,33% |
| Katılımcı sayısı: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Dünyaya Farklı Bir insan olarak gönderilsem, kendimle tanışmak istermiyim ? Öncelikle Bu konu ve anket burayamı açılır bilemiyorum bu yüzden hatam olursa yönetim ve arkadaşlardan özür dilerim. Merak Ettiğim şudur . Dünyaya tekrar gönderilseniz yada tekrar yaşama şansınız olsa geldiğinizde kendinizle tanışmak istermiydiniz ? Konu ErDaLL tarafından (28-01-2008 Saat 02:21 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünyaya Farklı Bir insan olarak gönderilsem, kendimle tanışmak istermiyim ? Valla ister idim kendim ile tanışmak, ama ne düşünürdüm o zaman kendim hakkımda merak ediyorum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Dünyaya Farklı Bir insan olarak gönderilsem, kendimle tanışmak istermiyim ? ben tanısmak istemezdim cünkü tanıdıgım bir cok kisi icin cinsiyet ayırdetmeksizin vazgecilmez oldugumu biliyorum ama damarıma basanı sildiğimide (bu simdiki ben) bahsettiğim benle tanıssaydım vazgecemedigim biri tarafından silinmek beni cok üzerdi :s |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünyaya Farklı Bir insan olarak gönderilsem, kendimle tanışmak istermiyim ? Ben yine kendimle tanışmak isterdim çünkü karekterimi seviyorum
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünyaya Farklı Bir insan olarak gönderilsem, kendimle tanışmak istermiyim ? TABİKİ İSTERDİM KENDİM OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM KENDİMİ ÇOK SEVERİM İYİ Kİ BEN BENİMMM... ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünyaya Farklı Bir insan olarak gönderilsem, kendimle tanışmak istermiyim ? isterim tabi hatta cinsim değişse kendimle bile çıkarım yani
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | |