![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "3 harf oyunu..." başlıklı konu görüntüleniyor, "bu oyunda üç tane harf sölüoruz ve alttaki üye de bu üç harf üç kelimenin başharfi olmak üzere bi cümle kuruo ya da tamlama vs.. örneğin Y F O derse ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 harf oyunu... bu oyunda üç tane harf sölüoruz ve alttaki üye de bu üç harf üç kelimenin başharfi olmak üzere bi cümle kuruo ya da tamlama vs.. örneğin Y F O derse biri alttaki de yeni forum oyunu diyebilir :)umarım eğlenirsinizz o zaman ben başlıorum ilk harfler benden E S A
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 harf oyunu... Eski saatini sattınmı?:)) BCK |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 harf oyunu... büyük camı kırdım.. A S B
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 harf oyunu... acaba sevgi bittimi? kpd |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 harf oyunu... kim pişmanım demiş?? G K O
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 harf oyunu... cazgır sheytan seniii :D D V M
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 55 ![]() | Cevap: 3 harf oyunu... Dayı Valla Manyaksın :):) İ J Ç |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 harf oyunu... İşyerimde Japon Çalışıyor. K. Ç. Ö. |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 harf oyunu... kaç çocuk öldürdün S C H
| | |
| | |