![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "özlüyorum diyen kaç insan var.....ve sınırlar ne olmalı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Özlediğinizde, hayal kurduğunuzda yanınızda o var mı? Sizi hiç yalnız bırakmayan biri... Cesur, sempatik, azimli, kararlı,.. Arayan, soran, "Seni özlüyorum" diyen biri. Böyle bir canlı ile her şeyi konuşabilir, paylaşabilirsiniz. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | özlüyorum diyen kaç insan var.....ve sınırlar ne olmalı Özlediğinizde, hayal kurduğunuzda yanınızda o var mı? Sizi hiç yalnız bırakmayan biri... Cesur, sempatik, azimli, kararlı,.. Arayan, soran, "Seni özlüyorum" diyen biri. Böyle bir canlı ile her şeyi konuşabilir, paylaşabilirsiniz. Yanıltmaz! Anlayışla karşılar her şeyi... Hataları, günahları-sevapları her bir şeyi konuşabilirsiniz onunla... Bir arayış içinde olmanıza gerek yoktur. O kendiliğinden çıka gelir zaten. Bir gün bir bakarsınız, karşınızda... Bir de bakmışsınız sımsıcak sohbetler........................ benim için sayılı olsa gerek....nedenmi.......işte bir cevap bulabilsek....neden sınırlarız |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Rep Gücü: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: özlüyorum diyen kaç insan var.....ve sınırlar ne olmalı aklıma ilk gelen kişi annem..tabi ki arkadaşlarım falan da var ama ölene kadar yanımda kalacağına inanıp güvendiğim bi annem vardır sanırım..tabi baba abi vs..ama ilk akla gelen anne oluo.. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: özlüyorum diyen kaç insan var.....ve sınırlar ne olmalı herşey tamam da sevgi aşk ama şu özlem olmasa hayatının her dakikasını özlemle geçirmek hep hasret olmak ona inanın bazen çekilmez oluyorrrr[ |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() ![]() | Cevap: özlüyorum diyen kaç insan var.....ve sınırlar ne olmalı idrak edebilme yaşına gelmiş herkes, bir şeylerin özlemini duyar. özlenen şeyin değmesidir önemli olan. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |