![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Adamın Biri?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Adamın biri arabasıyla yolda giderken bir yolcu alır. Adam arka tarafa biner. Şöför: EE hemşerim kimsin nereye gidersin der. Yolcu: Ben azrailim canını almaya geldim der. Şöför: Alaycı bir tavırla ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adamın Biri? Adamın biri arabasıyla yolda giderken bir yolcu alır. Adam arka tarafa biner. Şöför: EE hemşerim kimsin nereye gidersin der. Yolcu: Ben azrailim canını almaya geldim der. Şöför: Alaycı bir tavırla sen mi azrailsin yav senin gibi azrail olurmu hiç der. Yolcu: sakin bir tavırla sen daha önce azrail gördünmüde tarif ediyorsun ve ekler yolcu inanmadın bana öylemi der. Şöför: İnanmadım tabiki der. Yolcu: O zaman 200 m.ileride bir yolcu daha alacaksın der. Gerçekten adamın dediği gibi 200 m.ileride bir yolcu daha alır.Yolcu ön tarafa oturur olaylar bu satten sonra daha da enteresanlaşır. Şöför: Sen kimsin nereye gidiyorsun der. Yeni Yolcu: Abi beni merkezde bir yerde indirirsen çok sevinirim adım falanca der. Şöför: Yav şu arkadaki arkadaş ben azrailim diyor sen nediyorsun der., Yolcu: Önce arkaya bakar kimseyi göremez Abi arkada kimse yokki Şöför hışımla arkaya bakar körmüsün be adam kocaman herif arkada oturuyor görmüyormusun der. öndeki arkaya bir daha bakar ve; abi senin kafan iyi mi yoksa dalga mı geçiyorsun der...bu sefer arkadaki söze girer.... gördün mü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre. Şöförün bir anda dizlerinin bağı çözülür bet benzi atar arkadaki şöföre Hadi kenara çek iki rekat namaz kılda canını alayım der.Şöför ağlamaklı bir şekilde arabayı kenara çeker ve arabadan iner. SONRA sONRA NE OLMUŞ BİLİYORMUSUNUZ ADAMLAR ARABAYI ALIP KAÇMIŞLAR. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adamın Biri? hahhahaha , gerçekten zekice bir numara bulmuşlar . Kim bu durumda namaza durmaz ki ?? |
| | |
| | #3 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adamın Biri? Harikaydı ölüm korkusu bu insanı ne hal getiriyor gördük.Çok güldüm teşekkürler.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adamın Biri? evet okuduğumda bende çok güldüm gerçekten çok zekice bir plan .. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adamın Biri? Bu olayı daha önce duymuştum. Ellerine sağlık selinamm
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |