![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde """Varmı bana yan bakan""" başlıklı konu görüntüleniyor, """""Kimlere meydan okumaz insan,tek başına düşündüğü zaman""" LA FONTAINE.. Ne kadar güzel ve gerçek değilmi...Bizler her nasılsa her şeye meydan okuruz,kimse yıkamaz bizi....fakat.... Kimlere meydan okudunuz?? Hadi bakalım itiraf zamanı........"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ""Varmı bana yan bakan"" """"Kimlere meydan okumaz insan,tek başına düşündüğü zaman""" LA FONTAINE.. Ne kadar güzel ve gerçek değilmi...Bizler her nasılsa her şeye meydan okuruz,kimse yıkamaz bizi....fakat.... Kimlere meydan okudunuz?? Hadi bakalım itiraf zamanı..... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ""Varmı bana yan bakan"" Alıntı:
iş arkadaşıma meydan okudum bu sene kimseye boyun eğmek yok saygı çervesinde.. | |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ""Varmı bana yan bakan"" |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ""Varmı bana yan bakan"" |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ""Varmı bana yan bakan"" çok konuşup gün geçtikçe kendini ön plana atmaya çalışan ve üzerimden prim yapmay çalışan iş arkadaşıma................ve çokta iyi oldu aradaki mesafeyi bildi hiç olmaz ise ve meydan okumada pekiştirdi............ |
| | |
| | #8 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ""Varmı bana yan bakan"" Kendime meydan okuyorum bu sıralar...hem de var gücümle...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ""Varmı bana yan bakan"" Bütün olmazlara rağmen öyle bir işe kalkıştım ki ; nerdeyse herkese kendim de dahil olmak üzere , meydan okudum, okuyorum.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |