![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "sizce en hoş zaman dilimi ne zaman....." başlıklı konu görüntüleniyor, "uyku uyku uykuu zamanı farketmez sadece uykuuu :)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizce en hoş zaman dilimi ne zaman..... uyku uyku uykuu zamanı farketmez sadece uykuuu :) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizce en hoş zaman dilimi ne zaman..... Kızımla evcilik oynarken onun anne benim çocuk olduğum an... |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizce en hoş zaman dilimi ne zaman..... sessizlik içinde bir nebzede olsa kendi kendine bir şeyler sölemek.......kendine nasihatlar ve planlar kurmak........... |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizce en hoş zaman dilimi ne zaman..... aşkım, mum, ışığı ten uyumu veeeeeeeeee.. |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizce en hoş zaman dilimi ne zaman..... Kızımı uyurken izlemenin bana verdiği mutluluğu anlatmama imkan yok. O an'ları çok seviyorum. |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizce en hoş zaman dilimi ne zaman..... Çekirdek ailemle ve özellikle de kızımla baş başa oyun fırsatı bulabildiğimiz an, en hoş zaman dilimi olarak dimağımda yer almaktadır. |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizce en hoş zaman dilimi ne zaman..... güzel hazırlanmış kahvaltı masasını, ilk gördüğüm an! |
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizce en hoş zaman dilimi ne zaman..... ben onu düşünürken onun da beni düşündüğünü anladığım anlar...
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizce en hoş zaman dilimi ne zaman..... onun beni istediğini anladığım an! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |