![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır?Yorumlarınızı bekliyorum....."
| Anketimiz: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? | |||
| Evet | | 29 | 67,44% |
| Hayır | | 14 | 32,56% |
| Katılımcı sayısı: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 506 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır?Yorumlarınızı bekliyorum..
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? Bence yok.Olmasında zaten,zira "her başarılı kadının arkasında bir erkek yoksa","her başarılı erkeğin arkasında da bir kadın " yok diye düşünüyorum.Bu biraz da kadına yüklenen veya biçilen rollerden biri ; hani "makbul olan evde kocasının hizmetinde olan kadın ya" bu söz de tamamiyle yanlış ezberlerden biri bence.... |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? bence vardır illa sevgili lcak die bişe yok anne,abla,kardeş,arkadaş,teyze,kuzen,hala vs. :) herhangi biri olabilir cünkü bi erkeğin hemcinsleri dısında karsı cinslerinden de sürekli övgü almaya ihtiyacı vardır ve bu övgüler özgüveni getirir sonrasında da başarıyı :) |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? el ele vermişler ise diyecek söz yok......ama her başarılı kadın yada erkeğin arkasında bir kadın varmı % lik dilimine vurguladığımız zaman elbette kocaman bir hayır cevabı olur idi... |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Rep Gücü: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? Kadın vardır, adamı Vezir'de eder. Rezilde. Onun için biz vezir olanlardanız herhalde.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? inşallah dediğin gibi olur kanuni vezir etsinlerki sulatnımız olsunlar.................. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? her başarılı erkegin arkasında bir kadın yok... |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Rep Gücü: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? herkesin destek aldığı birileri vardır kadın ya da erkek olsun..ama kadınlar biraz daha anaç yaklaştıkları için erkeklere karşı daha hoşgörülü anlayışlı olabiliolar sanırım..dolayısıyla erkekler kayboluo bi tek kadınlar kalıo erkeklerin arkasında sevgili olmasa da ona destek çıkan anne abla arkadaş herhangi biri vardır..erkekler bi destek aferin bekliolar yaptıkları iş için bunu da en iyi kadınlar yapar bence...övgüyü alan erkek de daha başarılı olur gibi gelio bana valla |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Rep Gücü: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? Eşiyle hiçbir problemi olmayan ve ondan destek alan erkekler genelde başarılı olurlar. Bu şartlarda başarısız olan erkeklerin başarısızlıkları kendi beceriksizliklerindendir. |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: eskişehir Yaş: 51
Rep Gücü: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? sözlerine katılıyorum teşekkürler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |