![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır?" başlıklı konu görüntüleniyor, "2007 Yılının gafları arasında şarkıcı Safiye Soyman'ın dediklerine bir kulak verelim : Safiye Hanım diyor ki : " Her başarılı erkeğin altında bir kadın vardır. " Vallahi ben demedim, Safiye ..."
| Anketimiz: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? | |||
| Evet | | 29 | 67,44% |
| Hayır | | 14 | 32,56% |
| Katılımcı sayısı: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? 2007 Yılının gafları arasında şarkıcı Safiye Soyman'ın dediklerine bir kulak verelim : Safiye Hanım diyor ki : " Her başarılı erkeğin altında bir kadın vardır. " Vallahi ben demedim, Safiye Hanım demiş. Hanım kardeşlerim bana kızmasın .. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? Gördüğüm ve duyduklarıma göre başarılı bir erkeğin arkasında bir kadın olmalı ama benim arkamda kimse yok ve ben başarılıyım. Yaşadıklarımı referans alır isem yok diyorum cevap olarak. Bu arada Safiye Soyman'ı da tebrik ediyorum :D
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmış..Pöhhh..Feministlerin uydurduğu teranelerden biri işte nolucak..Bi çekin yakamızdan elinizi de az bi rahat nefes alalım yaw.. |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? Kesınlıkle dıyorumm cunku her basarılı erkegın arkasında bır kadın olmusturr |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? doğrudur.h er başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır.ama sadece arkada..önünde her zaman bi erkek vardır:) |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmıdır? Bu soru böyle daha güzel olmazmıydı? ''Her başarılı erkeğin yanında mutlaka bir kadın vardır.'' Ben arkasında olmaktansa,yanında olmayı tercih ederdim.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |