![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "son kelime ile şiir atışması" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar siteye yeni üye oldum biraz göz attım bu konu varmı bilmiyorum ama inşallah yoktur dörtlükler yazalım ve son kelime ile birbirimze şiirli atışmalar yapalım bakalım şimdiden iyi eğlenceler sevemezsin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | son kelime ile şiir atışması arkadaşlar siteye yeni üye oldum biraz göz attım bu konu varmı bilmiyorum ama inşallah yoktur dörtlükler yazalım ve son kelime ile birbirimze şiirli atışmalar yapalım bakalım şimdiden iyi eğlenceler sevemezsin akşamın baharında ölümüne sevmişsin kimin umrunda sen ömrünü verir iken sevda uğruna o düşmüş zevk sefa peşine Konu PAM.aRt tarafından (06-01-2008 Saat 02:24 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması o düşmüş zevk sefa peşine dantel işi senin neyine düşürdün yine beni bu derde gelde şimdi içme böylemi olacak?Bu arada hoşgeldin aramıza :) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması hoşgördüm......güzel cevap peşine düştüm aşkımın boynuna kollarımı doladım ilan ettim aşkımı içimdekileri teker teker söyledim |
| | |
| | #4 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 254 Rep: 25167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması sevemezsin akşamın baharında ölümüne sevmişsin kimin umrunda sen ömrünü verir iken sevda uğruna o düşmüş zevk sefa peşine sen böyle sitelerde şiir yazarken belki oda seni bekliyordur balkon köşelerinde:Entusiasmado: |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması köşelerinde kaldı sevdam yaşadı yıllarca gönlümde hatıran seni senden ...beni benden alan bir jelimelik söz ile yaşanan sevdan |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması bir jelimelik söz ile yaşanan sevdan vurdu beni kalbimin ortasından sen beni ben seni anlamadım be gülüm bu sabah ne yakın bana ölüm galıba son kelımeden ama ben son cumleden yapıyorum turetmeyı pekı sız nasıl yapıyorsunuz anlamadım :S |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması evet son kelime görkem ama güzel gidiyorsun ölüm hayatın oldu bir parçası ne yakın uzak ne uzak yakın oldu gönlüme bir bilsen ne ferman doldu ilk insan ilk aşk hayatın vazgeçilmezi oldu |
| | |
| | #8 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 254 Rep: 25167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması kalbimin kırılan parçalarını toplarken yüreğime batıp kanatan dil yarasıyla GİDİYORUMM |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması gidiyorum demeden önce gel sen birde bu sevdayı dinle yazı bahar eyledin güzel gönle sabahı figan eyledin |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması güzel gönle sabahı figan eyledin benim gönlüme bitmeyen acı sensizlik merhem olmuyor yine bu sabah bana hancı |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |