![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "son kelime ile şiir atışması" başlıklı konu görüntüleniyor, "dağa taşa kar yağsın ümid ederim umutlarınla yaşarsın sevgi bahçende birgün benide anarsın umud ettiğin değil sevdiğin kadar yaşayasın..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması dağa taşa kar yağsın ümid ederim umutlarınla yaşarsın sevgi bahçende birgün benide anarsın umud ettiğin değil sevdiğin kadar yaşayasın |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması yaşasın umutların yeşerince, sevsinler seni delice, zamanı aşalım yerinde sevsekte sevmesekte |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması Sevmesekte hayatı Sevelim bizi sevenler için Girmesin sevenlerimizin gözüne yaş Bizi sevenler için Sizinkiler kadar olmadı arkadaşlar kusura bakmayın bu konuda çok becereksizim. forum sonunda şairde yaptı beni arkadaşlarım duymasın |
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması için için yanarsın tozu dumana katarsın sahra dur bakalım sen burada buralarda daha neler kaparsın |
| | |
| | #25 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması neleri kaptigimi bilsen agzin havada kalirsin sende cok guvenme kendine bak buraya herkes baska alemde..:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #26 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması özledim seni nerdeysen hadi geri gel son bi şans daha ver bana
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması Arada bir girsem bile beni yeni üye sanma sen burda değilken ben burdaydım adımın son mm harfleri iyice ezberlemen için :) sana yapılan bir iylik sakın bunuda unutmaa:)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #28 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması Alıntı:
sen hayal kurmaya devam et yalnızlığına iyi gelir bak sana cevap yazıyorum sakın bu iyligimide unutmaaa EVLADIMMM ![]()
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması sen ancak kendini ezersin bu sadece bir atışma ama ciddi olalım dersen ben varım ya sen..
| | |
| | #30 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması Alıntı:
böbürlenmek zayıf kşilerin işi yazılanlarlar atışma kızmaya gerek yok arkadaşız sonuçta :Entusiasmado:
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |