![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "son kelime ile şiir atışması" başlıklı konu görüntüleniyor, "hanci nerdesin doldur kadehi Ugruna yanmaya raziyim ateslerde Seni sevmekte varmis düsman kaderde Ne olurdu gülseydi yüzüme bir kere Düsman degil dost derdim belki kadere..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması hanci nerdesin doldur kadehi Ugruna yanmaya raziyim ateslerde Seni sevmekte varmis düsman kaderde Ne olurdu gülseydi yüzüme bir kere Düsman degil dost derdim belki kadere |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması güzel gönle sabahı figan eyledin benim gönlüme bitmeyen acı sensizlik merhem olmuyor yine bu sabah bana hancı bir bir elimde bana eşlik eden siğaram ve beni asla yalnız bırakmayan yalnızlığım ben yine seni düşünüyor senin bana dönmeni bekliyorum |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması bekliyorum zamanı saatlerde su misali ne kadar bu gece hüzün versede üzerime gönlüm doymuyor ne şiire ne özlemine satırlarıma ansızın işlediğim sevgin var yine |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması satırlara işlediğim sevgin var yüregimde ama bir akşam çalsam kapını al desem al avuçlarımdaki göz yaşlarımı ve bana bırak sensziliğimi |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması sensizliğimi sensiz yaşadım bak buna alışamadım sana doyamayan bu kurumuş gönlü bırakma atıyor masumca bu kalp...dinlemiyor bu gönül sana vurulan bu kalbimi sevdama hasret boyanmış bu alaca kışta gelmesende biliyorum ayrılık oldu...kış soğuğunda |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması bu soğuk kış gecesinde alaca karanlık girdabında ben bir başıma ve yine yinee saatler sensizliği hasret geçiyor |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması hasret geçer derlerdi özleminde gönlümde söylenmemiş sözler varken nasıl dinlerim başkasının sesini dudakta dökülmemiş hasret varken kim gelir sarar acıyan bu yaramı |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması açılan yaraları sarmak lazım aşk dolu sözlerle ama bunu beklemek nafile siz erkeklerden |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması siz erkekler sözleri ile hep köşeye sıkıştık suçlamalar ile heptoplu katliama mahsolduk sevdamı sevdiğim bilir... göstermelik sevgiyi sevmeyen bilir.. aşk dolu sözler elbet yeri gelince sölenir |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: son kelime ile şiir atışması söylenir sevgi sözleri aşkına dair yaşantıların yazasın başharfleri sevdiğinin gönlünün isteğince..ağaca. dağa. taşa |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |