![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Altaki Üyeye Bir meslek bul" başlıklı konu görüntüleniyor, "Benim Altımdaki üye kamyon şöförü olsun..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Altaki Üyeye Bir meslek bul hımmm :Entusiasmado:benim altımdaki üyede piyanist olsun.. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Altaki Üyeye Bir meslek bul :Entusiasmado::Entusiasmado::Entusiasmado: ne kamyon şoförüde olurum ya daha ehliyetim bile yok çekilin yoldan ehliyetsiz kamyon şoförü geliyo.. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Altaki Üyeye Bir meslek bul şöförlüğü sevmedin galiba piyanist olmuşun????? benim altımdaki üye marangoz olsun |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Altaki Üyeye Bir meslek bul yok bana göre değil nerelerdesin sen yaaa |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Altaki Üyeye Bir meslek bul Güzel bir oyun bulmuşsunuz arkadaşlar am aisterseniz buna "süpermeydan oyun" bölümünde devam edelim . Genelde bu ve benzeri konularımızı oralarda paylaşıyoruz ve katılım da yüksek oluyor :) Hakikaten hoş olur :) |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Altaki Üyeye Bir meslek bul yaa midyeci ben olsaydım tühh balığı da ben sevmem yaw :) nese benim altımdaki de çok ünlü bi prof olsun :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |