![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "MÜSLÜM BABA,"İTİRAZIM"DI"İHTİYACIM"OLDU...." başlıklı konu görüntüleniyor, "“itirazım var bu zalim kadere itirazim var bu sonsuz kedere feleğin cilvesine, hayatın sillesine dertlerin cümlesine itirazım var.” “Bir araştırmaya göre çalışan nüfusun 5’te 1’i 'Müslümcü' olduğunu söylüyor. Ve devamla ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MÜSLÜM BABA,"İTİRAZIM"DI"İHTİYACIM"OLDU.... “itirazım var bu zalim kadere itirazim var bu sonsuz kedere feleğin cilvesine, hayatın sillesine dertlerin cümlesine itirazım var.” “Bir araştırmaya göre çalışan nüfusun 5’te 1’i 'Müslümcü' olduğunu söylüyor. Ve devamla 'Müslümcüler' bir tür tarikat gibi dinliyorlardı kendi şarkılarını söyleyenleri...Özellikle Müslümcüler, şehirden nasiplenmek şöyle dursun, şehrin en çok çilesini çekenlerdi:Tinerciler, fahişeler, sahipsizler, hapishanedeki kader mahkumları, kapkaççılar, 'bütün duyguları ağır yaralı' olanlar, dibe vuranlar, tutunamayanlar...” İhtiyacım var şu uzun tatile / İhtiyacım var bir güzel perdeye Dünyanın bilgisine / Yeni bir elbiseye / Mutlu günler görmeye İhtiyacım var." "Yatak yorgan setine / LCD TV’ye / Home theater sisteme / ihtiyacım var." Peki sizce ne olduda "itiraz" birden bire "ihtiyaca" dönüştü.......Yada dönüştürüldü..... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MÜSLÜM BABA,"İTİRAZIM"DI"İHTİYACIM"OLDU.... tüketim toplumu olduk üretim yok tüketim çok ucuz mallar piyasaya sunuluyor insanlar dertlerini alış verişle unutuyor heralde...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MÜSLÜM BABA,"İTİRAZIM"DI"İHTİYACIM"OLDU.... Evet çok haklısın erdal sadece tüketmeye hedeflenmiş bir toplum olduk.Kapitalist sistemin acımasızlığı bu.Fakat enteresan diilmi "müslüm baba" ve yaptırılan reklam .Hedef kitle "müslümcüler" mi sence? Bana pek öyle gelmedi... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |