![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selinamm tşk ederim en sevimli üye beni seçmişsin. Bu bir ilk oldu.:Entusiasmado:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #61 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) Selinamm tşk ederim en sevimli üye beni seçmişsin. Bu bir ilk oldu.:Entusiasmado:
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #62 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) En iyi ßayan üye . onairci sarahh canlarım onlar benim tşk ederim selinam benide düşünüp yazdıgın için... sevgi karşılıklıdır bende seni çok seviyorum... |
| | |
| | #63 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) saharay gerçekten sevimlisin forumda pozitif elk aldığım birkaç kşiden birisin ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #64 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) ben eksik kalmiim ben de yeniliim dedim :) KOnuLarını en çOk ßeĞendiĞiniz üye .::. ?--->görkem En aktif üye .::. ?----->doğangüneş En yardımSever üye .::. ?---->doğangüneş En Ciddi üye .::. ?---->yüksell,erkişi En a$ık üye .::. ?---->herkesin aşkı kendine :) En çOk raStLadıĞınız üye .::. ?---->doğangüneş En çOk tanı$mak iStediĞiniz üye .::. ?---->sheytanımm :) En SevdiĞiniz üye .::. ?---->tanıdığım tüm forum üyeleri ama ayrıcalıklarım var tabi gavs ve sheytan.. En fanatik üye .::. ?---->ben fanatiğim valla :) En fırLama/deLi üye .::. ?---->sheytan En Geveze üye .::. ?---->selinam(geveze derken herhangi bi art niyet olmadıını belirtsem ii olcak sanırım :) ) En karizmatik üye .::. ?---->erkişi En kißar üye .::. ?---->pam.art En kOmik üye .::. ?---->gavs En payLa$ımCı üye .::. ?---->doğangüneş En SeviLen üye (fOrum GeneLinde) .::.?---->doğangüneş,bir de sahrabetiş vardı bi zamanlar :( En SevimLi üye .::. ?---->gavs En SinirLi üye .::. ?---->bilmem ki :) En küLtürLü üye .::. ?---->PaM.art En SaßırLı üye .::. ?---->bu konuda iddalıyım :) En Sakin üye .::. ?---->sanırım bunda da iddalıyım :) En GüzeL ßayan üye .::. ?---->sheytanımı gördüm gayet güzel :) En yakı$ıkLı üye .::. ?---->gavs tabi ki :) En iyi ßayan üye .::. ?---->hepsi ii desem :P En iyi avatar .::. ?---->kendi avatarımı hala sevmekteyim :) En iyi imza .::. ?gavs En iyi niCk .::. ?dikkatimi çekmedi En kankanız .::. ?sheytann :) FOrumdaki a$kiniz .::. ?forumda aşklar yalan :P
__________________ living is easy with eyes closed... Konu kAoSs tarafından (19-05-2008 Saat 06:46 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |