![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "ßa$ımın tatLı ßeLaSı dediĞiniz üye .::. yok... KOnuLarını en çOk ßeĞendiĞiniz üye .::. ? saharay,güney,toprak81 En aktif üye .::. ? nilay En yardımSever üye .::. ? doğangüneş,gülüm En Ciddi üye ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) ßa$ımın tatLı ßeLaSı dediĞiniz üye .::. yok... KOnuLarını en çOk ßeĞendiĞiniz üye .::. ? saharay,güney,toprak81 En aktif üye .::. ? nilay En yardımSever üye .::. ? doğangüneş,gülüm En Ciddi üye .::. ? bayx En a$ık üye .::. ? bilmiyorum En çOk raStLadıĞınız üye .::. ? güney,toprak,selinamm En çOk tanı$mak iStediĞiniz üye .::. ? şu anda yok En SevdiĞiniz üye .::. ? herkes ayrı bir değer.. En fanatik üye .::. ? rabia En fırLama/deLi üye .::. ? bilmem ki.. En Geveze üye .::. ? atmaca En karizmatik üye .::. ? yok En kißar üye .::. ? doğangüneş En kOmik üye .::. ? toprak81 En payLa$ımCı üye .::. ? nilay,gülüm,doğangüneş,bluice En SevimLi üye .::. ? toprak81 En SinirLi üye .::. ? erkişi,çerkeş,atmaca En küLtürLü üye .::. ? herkesin kendince kültür birikimi olduğunu düşünüyorum.. En SaßırLı üye .::. ? hakan2034 En Sakin üye .::. ? NİLAY En GüzeL ßayan üye .::. ? Bilmiyorum En yakı$ıkLı üye .::. ? bilmiyorum En iyi ßayan üye .::. ? doğangüneş,gülüm,nilay En iyi avatar .::. ? güney En iyi imza .::. ? tabiki ''ben'':Entusiasmado: En iyi niCk .::. ? hepsi iyi En kankanız .::. ? yok FOrumdaki a$kiniz .::. ? yok
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! Konu k.mutluluk tarafından (23-04-2008 Saat 04:38 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) ßa$ımın tatLı ßeLaSı dediĞiniz üye .::. ? güney KOnuLarını en çOk ßeĞendiĞiniz üye .::. ? doğangüneş En aktif üye .::. ? selinamm En yardımSever üye .::. ? selinamm En Ciddi üye .::. ? erkişi .hakan2034 En a$ık üye .::. ? o şimdi asker En çOk raStLadıĞınız üye .::. ? selinamm En çOk tanı$mak iStediĞiniz üye .::. ? erkişi En SevdiĞiniz üye .::. ? memedi En fanatik üye .::. ? bayx En fırLama/deLi üye .::. ? k mutluluk En Geveze üye .::. ? k mutluluk En karizmatik üye .::. ? hakan2034 erkişi En kißar üye .::. ? yavuz 01 En kOmik üye .::. ? saharay/namı değer inci En payLa$ımCı üye .::. ? doğangüneş Bay X, YükseLL Gülüm En SeviLen üye (fOrum GeneLinde) .::.? ATMACA 34 En SevimLi üye .::. ? selinamm En SinirLi üye .::. ? YÜKSEEEELLL En küLtürLü üye .::. ? atmaca 34 En SaßırLı üye .::. ? doğangüneş .gülüm En Sakin üye .::. ? meys En GüzeL ßayan üye .::. ? sanal alemin cinsiyeti olmaz En yakı$ıkLı üye .::. ? ben diycem hadibe diyeceksiniz .BAYX En iyi ßayan üye .::. ? nil@ay En iyi avatar .::. hepsinin ayrı anlamıvar En iyi imza .::. ? şuan aramızda yok ama RABİA En iyi niCk .::. ? karakarizma En kankanız .::. beni seveni severim |
| | |
| | #43 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) ßa$ımın tatLı ßeLaSı dediĞiniz üye .::. ?Saharay KOnuLarını en çOk ßeĞendiĞiniz üye .::. ?Güney En aktif üye .::. ?Atmaca34 En yardımSever üye .::. ?Adminimiz Yüksell(Yardımları inkar edilemez) En Ciddi üye .::. ?Adminimiz Yüksell En a$ık üye .::. ?Sheytan(Galatasaray Aşkı) En çOk raStLadıĞınız üye .::. ?Nilay,Doğangüneş,Selinamm,Onairci(liste uzayıp gidiyor işte) En çOk tanı$mak iStediĞiniz üye .::. ?Saharay En SevdiĞiniz üye .::. ?Doğangüneş En fanatik üye .::. ?Sheytan En fırLama/deLi üye .::. ?Herkesin Aklı başında ![]() En Geveze üye .::. ?Selinamm En karizmatik üye .::. ?Herkesin kendi çapında var zaten En kißar üye .::. ?Erkişi En kOmik üye .::. ?Toprak81 En payLa$ımCı üye .::. ?Doğangüneş,Yüksell,ve bendeniz ![]() En SeviLen üye (fOrum GeneLinde) .::.?Doğangüneş,Sheytan En SevimLi üye .::. ?Sheytan En SinirLi üye .::. ?Yüksell ve bendeniz ![]() En küLtürLü üye .::. ?Yüksell,Erkişi,Güney,Saharay,atmaca 34 En SaßırLı üye .::. ?maalesef ben ![]() En Sakin üye .::. ?Karakarizma En GüzeL ßayan üye .::. ??? (Her bir soru işareti bir güzel demek basit bir denklem)En yakı$ıkLı üye .::. ?Yüksell En iyi ßayan üye .::. ?Bayanların hepside birbirinden iyi? En iyi avatar .::. ?Benimki(Türk Bayrağından güzel bir simge olabileceğini düşünmüyorum) En iyi imza .::. ?Doğruların altına atılan imza.. En iyi niCk .::. ?Runaway(KonTrol Dışı)anl***** geliyor.. En kankanız .::. ?Yüksell (Her dakika seyir halindeyiz) FOrumdaki a$kiniz .::. ?Supermeydan |
| | |
| | #44 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) Bu En güncel enlerimdir.:Entusiasmado: En Güzel Nick: SAHARAY En Güzel Avatar: SAHARAY En Güzel Imza: SAHARAY Konularını en çok beğendiğiniz üye:Güney,Doğamgüneş,YükseLL En sevdiğiniz Üye: Sevgi emek ister.:) En Popüler Üye: Güney En Duygusal Üye: selinamm En Cadı Üye: SAHARAY En Komik Üye: Atmaca En Geveze Üye: Atmaca En Hızlı Üye: YükseLL ( Anında yasaklıyor) En Havalı Üye: Güney En Şirin Üye: Selinamm En Mütevazi Üye: Doğangüneş En Ciddi Üye: YukseLL En Saygılı Üye: Gülüm En Sabırlı Üye: Gülüm, Doğangüneş En Yardımsever Üye: Bay X En Fanatik Üye: Doğangüneş,selinamm,atmaca En Paylaşımcı Üye: Doğangüneş,YükseLL, selinamm En Sinirli Üye: Erkişi,YükseLL,Bay X En Sakin Üye: selinamm En çok rastladığınız üye: Doğangüneş,atmaca,selinamm En Hazır Cevap Üye: Erkişi, SAHARAY En Meraklı Üye: Bilmiyorum En Dertli Üye: Bilmiyorum En Hanımefendi Üye: Hepsi En Beyefendi Üye: ? En iyi Üye: Herkes kendi çapında iyidir. En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye: Yok En Gizemli Üye: SAHARAY En Dost Canlısı Üye: Buraya bir seçenek yazacak kadar kimseyi tanımıyorum.:) En uyumlu Çift: Ben çift göremedim. En Yakışıklı üye: Yakışıklı bulsam ne olacak?Kendime mi alacağım:) En Güzel Üye: Çirkin kadın yoktur.:) En İyi Mod: Gülüm En antipatik üye:SAHARAY En İyi Yönetici: ? Forumdaki aşkınız: Yok
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #45 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) bne buraya enleri yazdım ama nasılsa silinmiş neyse önemli degil bi daha yazarım inş bu defa silinmez..lütfen yani
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #46 | ||
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) Alıntı:
Eski mesajınız; Silinen ikinci mesajınızın içeriği; Alıntı:
| ||
| | |
| | #47 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) Bay x ne yaptım ki gözünüz üzerimde olacakmış anlamadım devlet sırlarınımı birilerine verdim ewet daha önce yazdım ama baktım diger arkadaşlarda ikinci kez yazdı bende yazamak istedim bakın bunu çok dogru yazmışsınız saygı ve edep ama ben ne saygısızlık yaptım onuda belirtirseniz sevinirim artı mod olabilisiniz ama sizinde bana karşı saygılı ve edepli olmanız gerekir sanırım cezamı vereceksiniz verin ya yeter artık siz modlar beni ne sandınız söylermisiniz saygı ve edep msn gelip küfür etmekmi oluyor saygı ve edepten söz edenede bakın bana bişey öğretmeniz gerekmiyo kendiniz biraz nezaketi ögrenin yeter bir bayana böyle şeyler yazılmayacağını ögrenin önce az önce msn gelip bana küfür ettinizne sanıyorsunuz siz kendinizi bu yazıyıda silmeyin siz bana en geveze üye dediniz bendesize dedim herkes bişeyler demiş size bi benim yazdığımı mı okudunuz bu arada siz bana en geveze üye derken hakaret olmadımı bay x artı benim çift kişiligim yok sizin var sanırım yüksel bey beni hiç suçum olmadığı halde banlarsa eyv derim bu arada size mod diye hitap etmişim meger adminmişsiniz neyse artık demek ben sizi hep mod olarak görmüşüm..art bi niyet yok bunuda bakalım nasıl algılıyacaksınız
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! Konu Selinamm tarafından (25-04-2008 Saat 01:56 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #48 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) Alıntı:
Bay X bu konuya ben de iki yorum yazdım. Ama tek kişilikliyim.:Entusiasmado: Sadece üyeleri biraz daha tanımaya başladığım için güncelleme yapacaktım ama biliyorsun ki artık eski üyeliğimi kullanmıyorum. Eğer iki kere yorum yazmak bu forumda yasaksa Bay X lütfen İNCİ nin yorumunu sil.Kimseye ayrıcalık yapılmasın böylelikle diğer arkadaşlar da incinip kırılmasınlar. Hem burası askeriye mi anlamadım. Sadece askeriyede verilen emirler sorgulanmaz o bakımdan sordum. Bilmeden kuralları çiğnemişim kusura bakma Bay X iNCİ nin yazdıklarını silebilirsin. Bu arada Bay X İnsanları kazanmak çok zordur, ama kaybetmek çok kolaydır. Saygılar
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #49 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) Arkadaşlar Yukarıdaki mesajları hayretle okuyorum Forumda iki kez yazmalar MSN de küfürleşmeler Şimdi konulara açıklık getirelim 1- İster Admin olsun ister Mod veya Üye hiçbir kimse bir başkasına küfür edemez.(msn de üyelerin ne yaptığına karışamayız ama ,küfür eden yöneticiden sitemiz sorumludur) MSN dede olsa boyle yazışmaların kopyalarını bana iletiniz. (Bu forum kimsenin egolarını tatmin edeceği yer değil) 2- Forumda ben sadece iki kez yazışmaya Röportaj konusunda sınır koydum ,Amacım ropörtaj veren üyeyi başka üyelerin sıkıştırmak adına aklına geldikçe soru sormalarını önlemek idi, Forumun enleri bolumunde insanların fikirleride değişir Üye sirkilasyonuna göre forumda aktiflikleri de beğenileride.... ,dolayısıyla istediğiniz kadar fikrinizi açıklayabilirsiniz. 3- Bazı arkadaşlarımız askeriye benzetmesi yapmış ,Hiç hoş bir benzetme değil Forum kuralları foruma aktif olarak katılan üyelerin daha rahat dolaşmaları için, düzen sağlamak amacıyla hatta sitenin ve üyelerin haklarını gözetmek adına konulmuştur. Kuralları iyi okur ve uyarsanız inanın sizde ,bizde rahat ederiz.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #50 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) Alıntı:
YükseLL Bey askeriye benzetmesini forum için yapmamıştım. Bay X benimde üstüm var üst üme hesap vermek zorundayım yazmış. Askeriyede de ast üst olayı olduğu için benimde aklıma o benzetme geldi. İki kere en yazılmayacağınıda ben bilmiyordum.Ama şimdi yazılabileceğini öğrendim. Sizin de söylediğiniz gibi üyeleri tanıdıkça fikirler değişebiliyor. Yanlış anlamışsınız ve ben de yanlış anlamayı düzeltmek istedim. İyi Forumlar
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |