![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Selinamm ´isimli üyeden Alıntı Eğer bu soru bana sorulduysa evet derim ben:)))) pekala öyle olsun ....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) |
| | |
| | #33 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) Bu mesajda sataşma var, Eminim atmaca rumuzlu uyede seni komik buluyordur. E ozaman birbirinize gülüp durun :) neden tartışıyorsunuz ki?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #34 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) yok ya ben atmacanın yorumlarını hep okurum ve kendısınıde severım |
| | |
| | #35 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) Alıntı:
forumlar adminsiz olmaz diye boşa söylememişler yinede toprak81 in yazdıklarında kötü bir niyeti olmadığını açıklayacak bir kaç kelime yazacağına inanmak istiyorum | |
| | |
| | #36 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) sevgılı atmaca kotu bı nıyetle sempatıksın demedım dostum olaylara farklı bı bakıs acın var yazdıklarından ben bunu cıkardım buda senı benım gozumde sempatık yapıo yalnıs anlamanı ıstemem hem herkes sempatık olmak ıstıo hatda sempatık olmak ıcın kılıktan kılıha gırıo kasıtlı bıse yok sadece benım dusuncem bole ıı forumlar |
| | |
| | #37 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) En iyi ßayan üye .::. ?rabia, teşekkür ederim selinamm, sen daha iyisin.
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #38 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) Bu forumda çok yeniyim. Üyeleri biraz gözlemleyip ben de enlerimi tarafsız bir şekilde yazarım.:) |
| | |
| | #39 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) ßa$ımın tatLı ßeLaSı dediĞiniz üye .::. ? Şimdilik yok. KOnuLarını en çOk ßeĞendiĞiniz üye .::. ? doğangüneş En aktif üye .::. ? selinamm En yardımSever üye .::. ? doğangüneş En Ciddi üye .::. ? erkişi En a$ık üye .::. ? bilmiyorum En çOk raStLadıĞınız üye .::. ? atmaca 34, doğangüneş En çOk tanı$mak iStediĞiniz üye .::. ? yok En SevdiĞiniz üye .::. ? şimdilik yok En fanatik üye .::. ? Bay X, atamaca34, doğangüneş,selinamm En fırLama/deLi üye .::. ? blackcat En Geveze üye .::. ? atmaca 34 En karizmatik üye .::. ? YükseLL En kißar üye .::. ? doğangüneş En kOmik üye .::. ? atmaca 34 En payLa$ımCı üye .::. ? doğangüneş, güney, Bay X, YükseLL, onairci, Nilay,Gülüm En SeviLen üye (fOrum GeneLinde) .::.? bilmiyorum En SevimLi üye .::. ? selinamm En SinirLi üye .::. ? YükseLL En küLtürLü üye .::. ? erkişi En SaßırLı üye .::. ? doğangüneş En Sakin üye .::. ? rabia En GüzeL ßayan üye .::. ? bilmiyorum En yakı$ıkLı üye .::. ? bilmiyorum En iyi ßayan üye .::. ? doğangüneş En iyi avatar .::. ? beğendiğim yok En iyi imza .::. ? benim imzam En iyi niCk .::. ? İNCİ En kankanız .::. ? yok FOrumdaki a$kiniz .::. ? yok ( Daha sonra güncelleme yapabilirim.) __________________ |
| | |
| | #40 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) eN AŞIK ÜYE BEN hehe:D |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |