![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: En uyumlu Çift: sgor,runzo aman Allah korusun....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) ben tekrar yapabilir miyim en baştan? :Entusiasmado: ![]() |
| | |
| | #23 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) En Güzel Nick: mrs.x.ray En Güzel Avatar: kaos En Güzel Imza: hiç dikat etmiyorum:)) En sevdiğiniz Üye: bilmemkii,erkişi,gülüm En Popüler Üye: doğangüneş,sahrabetis En Duygusal Üye: selinam En Cadı Üye: onairci En Komik Üye: karakarizma En Geveze Üye: sheytan En Hızlı Üye: SGOR En Havalı / Şımarık Üye: bilmiyorum En Şirin Üye: mrs.x.ray,bilmemkii En Mütevazi Üye: erkişi En Ciddi Üye: gorkem En Saygılı Üye: ben:) ,sahrabetis. En Sabırlı Üye: yüksel En Yardımsever Üye: SGOR En Fanatik Üye: doğangüneş,ben,sheytan,gülüm,güney,sahrabetis,sgor En Paylaşımcı Üye: doğangüneş En Sinirli Üye: bay x En Sakin Üye: gorkem En çok rastladığınız üye: sheytan,güney,doğangüneş,SGOR En Hazır Cevap Üye: beylerbeyi En Meraklı Üye: onairci En Dertli Üye: runaway En Mutlu Üye: Selinam En Hanımefendi Üye: mrs.x.ray :)) En Beyefendi Üye: erkişi En çok hoşunuza giden başlık: hepsi En iyi Üye: sahrabetis ve doğangüneş En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye: erkişi En Gizemli Üye: hakan2034 En Dost Canlısı Üye: sahrabetis En uyumlu Çift: güney ,sheytan (düşünce bakımından uyumlu) En Yakışıklı üye: yorum yok En Güzel Üye: mrs.x.ray:)) En İyi Mod: sahrabetis En İyi Yönetici: yüksel |
| | |
| | #24 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) -------------------------------------------------------------------------------- En Güzel Nick: Quarezma En Güzel Avatar: Blueice En Güzel Imza: Öyle bir olgu mu var ki??? En sevdiğiniz Üye: 1 numara Nilay Sonra da bir sürü (Sahrabetis , Blueice , Beylerbeyi) En Popüler Üye: doğangüneş En Duygusal Üye: Burada duygulara yer yok... En Cadı Üye: onairci (Evet bu cuk oturmuş) En Komik Üye: karakarizma ( Bilmem öyle diyorlar) En Geveze Üye: bakın buna yorum yapamayacağım En Hızlı Üye: Ben hızlı üyeden ziyade devamlı üyeyi tercih ederim En Havalı / Şımarık Üye: En Şirin Üye: Onairci En Mütevazi Üye: Sahrabetis (hala kabul ettiremedim çok güzel olduğunu) En Ciddi Üye: Ciddiyet ile işim olmaz ama sanırım yinede Yüksel En Saygılı Üye: Sahrabetis En Sabırlı Üye: Yüksel En Yardımsever Üye: Doğangüneş En Fanatik Üye: Runaway (biraz aşırı) En Paylaşımcı Üye: doğangüneş En Sinirli Üye: bay x En Sakin Üye: Yüksel En çok rastladığınız üye: doğangüneş, En Hazır Cevap Üye: Ben En Meraklı Üye: Muhakkak bayanlardan biri ama hangisi En Dertli Üye: 14 şubat itibari ile yine ben En Mutlu Üye: onairci En Hanımefendi Üye: Sahrabetis ve muhakkak ki Blue ice En Beyefendi Üye: Pam.Art ı beğenirim En çok hoşunuza giden başlık: He he he En iyi Üye: sahrabetis En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye: Onairci , Sahrabetis ve Blue ice En Gizemli Üye: gizemli üyeleri tanımam ki En Dost Canlısı Üye: Karakazirma En uyumlu Çift: Karakarizma Onairci :) En Yakışıklı üye: aslında sitede bunun cevabı verildi ama realist olalım Beylerbeyi (Kıyağımı unutma abi) En Güzel Üye: Sheytan ve Onairci En İyi Mod: sahrabetis En İyi Yönetici: yüksel NOT:YÖNETİCİLERİ KÜÇÜMSER YAZILAR YAZMAK YASAKK!! DOĞANGÜNEŞ
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #25 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) En Güzel Nick: doğan güneş,Bay X En Güzel Avatar:Bilmiyorum En Güzel Imza: Bay X En sevdiğiniz Üye: Bay X,doğangüneş,sahrabetis,YukseLL,erkişi,sheytan En Popüler Üye: doğan güneş En Duygusal Üye: Bilmiyorum En Komik Üye:Bilmiyorum En Geveze Üye: Bilmiyorum En Hızlı Üye:doğan güneş En Havalı / Şımarık Üye:OnLar kendilerini BiLir En Şirin Üye: Sheytan,Ben Dermişim ![]() En Mütevazi:Bay X,doğan güneş,sahrabetis,YukseLL En Ciddi Üye: Bay X,YukseLL,erkişi En Saygılı Üye: Erkişi,Bay X En Sabırlı / Anlayışlı Üye:doğangüneş ,Bay X,sahrabetis,,YukseLL En Yardımsever Üye: Doğangüneş,Bay X,YukseLL En Fanatik Üye: sheytan,Ben En Paylaşımcı Üye: Doğangüneş,Bay X En Sinirli Üye: Bilmiyorum En Sakin Üye: Bay X,doğan güneş En çok rastladığınız üye:doğangüneş En Hazır Cevap Üye: Bilmiyorum En Sivri Dilli Üye: bilmiyorum En Dertli Üye: Runaway En Mutlu Üye: Bilmiyorum En Hanımefendi Üye: doğan güneş,sahrabetis,sheytan En Beyefendi Üye: YukseLL,Bay X,erkişi En Çok Hoşunuza Giden Başlık:Nostaji Köşesi En İyi Üye: Buna Cevap Vermek Doğru Olmaz En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye: Yok En Gizemli Üye: Bilmiyorum En Dost Canlısı Üye: Doğangüneş En uyumlu Çift: Bilmiyorum En Yakışıklı üye: Bay X,YukseLL En Güzel Üye: doğan güneş,sheytan,sahrabetis En İyi Mod: Hepsi Görevini Yerine İyi Getiriyor En İyi Yönetici:doğan güneş,Bay X,sahrabetis,YukseLL
__________________ http://www.supermeydan.net/forum/ima...ine=1216005007 |
| | |
| | #26 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Supermeydan En'leri:) En Güzel Nick: Doğangüneş - Quarezma (birde benim nickim:)) En Güzel Avatar: Doğangüneş&Selinamm En Güzel Imza: Kanuni En sevdiğiniz Üye: Nil@y ablam En Popüler Üye: Sheytan En Duygusal Üye: Nil@y ablam En Cadı Üye: İtiraf ediyorum benim işte:) En Komik Üye: Karakarizma (söylediği bir şeye uzun zamandan beridir hala gülerim) En Geveze Üye: Karakarizma En Hızlı Üye: ??? En Havalı / Şımarık Üye: Onairci:) En Şirin Üye: Selinamm ablam En Mütevazi Üye: ??? En Ciddi Üye: YukseLL En Saygılı Üye: Supermeydanda saygısız üye(ler) mi var ki? En Sabırlı Üye: Bence ben, çünkü özellikle şu son günlerdeki tartışmalara bakıyorum ve susuyorum:s En Yardımsever Üye: PAM.aRt (aslında yardım etmeyi sevmeyen var mı ki?) En Fanatik Üye: Sheytan En Paylaşımcı Üye: Doğangüneş En Sinirli Üye: Erkişi En Sakin Üye: mrs.x.ray En çok rastladığınız üye: Doğangüneş En Hazır Cevap Üye: Karakarizma En Meraklı Üye: Onairci:) En Dertli Üye: Dertsiz hayat yok ki:( En Mutlu Üye: ???? En Hanımefendi Üye: Sahrabetis En Beyefendi Üye: Beylerbeyi En çok hoşunuza giden başlık: Aşk meşk konuları:) En iyi Üye: Nil@y ablam ve Gavs En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye: Karakarizma En Gizemli Üye: Bay X (çünkü nicki böyle) En Dost Canlısı Üye: gülüm En uyumlu Çift: Karakarizma&Onairci - Sahrabetis&Beylerbeyi En Yakışıklı üye: Karakarizma – Quarezma - YukseLL En Güzel Üye: Sheytan En İyi Mod: PAM.aRt - Gö[rk]eM En İyi Yönetici: YukseLL Cadı benim çünkü; Günlerden bir gün, msnde nickime “Bu gün Cadılığım Üstümde Her Neden İse……….…” yazmış idim, bütün gün bu yazılı kaldı ve o gün akşam foruma geldiğimde, Runaw@y’ın açtığı iki konu dikkatimi çekti “CADI” ve “CADILAR BAYRAMI” başlıkları, konuya baktığımda ise o günün CADILAR BAYRAMI olduğu öğrendim ve çok şaşırdım, doğru bu, cadı imişim bende:) 30 Ekim imiş o gün:) Şımarıkta benim Bilen bilir önceden msn nickimde hep “şımarık girl” yazar idi, şımarıkta benim:) Bu arada benim için yazdıklarınıza kızmıyorum (herkes böyle parantez içinde not yazmışta) hoşuma gidiyor:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (21-02-2008 Saat 01:40 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #27 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan En'leri:) Ben bu konuda aslında forumumuzun kurucusu adminimiz YukseLL'in fikirlerini çok merak ediyorum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #28 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) ßa$ımın tatLı ßeLaSı dediĞiniz üye .::. ? onairci benim tatlı belam. KOnuLarını en çOk ßeĞendiĞiniz üye .::. ?Ben tabiki En aktif üye .::. ? doğangüneş En yardımSever üye .::. ?pamart abim En Ciddi üye .::. ?erkişi ve atmaca En a$ık üye .::. ?görkem En çOk raStLadıĞınız üye .::. ?blueice toprak onairci erişi ve diğer üyeler En çOk tanı$mak iStediĞiniz üye .::. ?pam abim ve eşiyle tanışmak isterdim En SevdiĞiniz üye .::. ?bluice onairci sarahh En fanatik üye .::. ?ben tabiki En fırLama/deLi üye .::. ?bilmiyorum En Geveze üye .::. ?ben En karizmatik üye .::. ?bilmiyorum En kißar üye .::. ?yüksel bey özelden mesaj attım hemen cevap yazdı inanılmaz kibar:)))) En kOmik üye .::. ?onairci canım ya onu çok seviyorum bıcır bıcır. En payLa$ımCı üye .::. ?ben En SeviLen üye (fOrum GeneLinde) .::.?benn inş öyleyimdir ayy çok mütevaziyimm En SevimLi üye .::. ?onaircii En SinirLi üye .::. ?erkişi En küLtürLü üye .::. ?hepimiz kültürlüyüz En SaßırLı üye .::. ? doğangüneş En Sakin üye .::. ?yavuz En GüzeL ßayan üye .::. ?süpermeydan kızlarının hepisi güzel varmı itirazı olannn En yakı$ıkLı üye .::. ?bilmiyorum En iyi ßayan üye .::. ?rabia En iyi avatar .::. ? En iyi imza .::. ? En iyi niCk .::. ? En kankanız .::. ?yavuz toprak görkem pam abim veee bluice FOrumdaki a$kiniz .::. ?yok __________________ __________________
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #29 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) konularda fazla ciddi mi gözüküyorum arkadaşlar? |
| | |
| | #30 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) Eğer bu soru bana sorulduysa evet derim ben:))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |