![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "ha bi de En yeni tanıştığım üye:::: beylerbeyi:))))..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) ha bi de En yeni tanıştığım üye:::: beylerbeyi:)))) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) ßa$ımın tatLı ßeLaSı dediĞiniz üye .::. ?Bay X KOnuLarını en çOk ßeĞendiĞiniz üye .::. ?Bay X En aktif üye .::. ?bennn ![]() En yardımSever üye .::. ?Sahrabetis,Yüksel abi En Ciddi üye .::. ?Yüksel abi,Bay X En a$ık üye .::. ?Sheytan En çOk raStLadıĞınız üye .::. ?Sahrabetis,Yuksel abi En çOk tanı$mak iStediĞiniz üye .::. ?Süpermeydanın bütün aktif üyelerini tanımak isterdim. En SevdiĞiniz üye .::. ?Yüksel abi,sahrabetis,bay x,erkişi,beylerbeyi,gülüm,sheytan,güney,runaway,pa mart,erdal,herkesi seviyorum ama bunlar tanıdıklarım olduğu için önplandalar...Ama diğerlerinide tanıdıkça bu listeye eklenicekler.. En fanatik üye .::. ?Sheytan,Bay X,pinkdays En fırLama/deLi üye .::. ? En Geveze üye .::. ?? En karizmatik üye .::. ?yüksel abi,bay x En kißar üye .::. ?erkişi,sahrabetis En kOmik üye .::. ?? En payLa$ımCı üye .::. ?Ben En SeviLen üye (fOrum GeneLinde) .::.?sahrabetis ablacım ![]() En SevimLi üye .::. ?yok En SinirLi üye .::. ?yüksel abi,bay x En küLtürLü üye .::. ?yüksel abi,erkişi,sahrabetis,beylerbeyi,bay x En SaßırLı üye .::. ?yüksel abi En Sakin üye .::. ?? En GüzeL ßayan üye .::. ?sahrabetis,sheytan En yakı$ıkLı üye .::. ?Bay X(Kardeşim yanlış anlaşılmasın) En iyi ßayan üye .::. ?süpermeydanın bütün bayanları çok iyi bence.. En iyi avatar .::. ?Bay X En iyi imza .::. ?yorum yok En iyi niCk .::. ?benimki(çünkü eşim taktı bana bu adı) En kankanız .::. ?sahrabetis,erkişi FOrumdaki a$kiniz .::. ?Benim aşkım zaten var canım kocammm:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) ßa$ımın tatLı ßeLaSı dediĞiniz üye .::. ?-->sheytan KOnuLarını en çOk ßeĞendiĞiniz üye .::. ?-->görkem En aktif üye .::. ?-->doğangüneş En yardımSever üye .::. ?-->doğangüneş En Ciddi üye .::. ?-->erkişi En a$ık üye .::. ?-->bilmem herkesin aşkı kendine :) En çOk raStLadıĞınız üye .::. ?-->doğangüneş,sahrabetiş En çOk tanı$mak iStediĞiniz üye .::. ?-->serkan altay serkan altay serkan altayy :) En SevdiĞiniz üye .::. ?-->serkan altay,sheytan,sahrabetiş,doğangüneş,görkem,selinam En fanatik üye .::. ?-->sheytan En fırLama/deLi üye .::. ?-->sheytan En Geveze üye .::. ?-->bilmem ki :) En karizmatik üye .::. ?-->erkişi En kißar üye .::. ?-->pam.art En kOmik üye .::. ?-->bilmiorumm En payLa$ımCı üye .::. ?-->doğangüneş En SeviLen üye (fOrum GeneLinde) .::.?-->yorumsuzz :) En SevimLi üye .::. ?-->yorumuszz En SinirLi üye .::. ?-->karşılaşmadımm En küLtürLü üye .::. ?-->erkişi En SaßırLı üye .::.?-->sanırım ben :) En Sakin üye .::. ?-->bilemiorumm En GüzeL ßayan üye .::. ?-->gördüğüm bütün bayan üyeler güzell En yakı$ıkLı üye .::. ?-->serkan abimm :) En iyi ßayan üye .::. ?-->hepsi birbirinden ii En iyi avatar .::. ?-->herkesin yavrusu kendisine güzel :) bi de görkem :) En iyi imza .::. ?-->kendi imzamı seviorumm En iyi niCk .::. ?-->kendi nickimi de seviorum :) En kankanız .::. ?-->sheytan FOrumdaki a$kiniz .::. ?-->forumda yok aşk :)
__________________ living is easy with eyes closed... Konu kAoSs tarafından (26-01-2008 Saat 02:55 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #14 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) ßa$ımın tatLı ßeLaSı dediĞiniz üye .::. ?Sheytan KOnuLarını en çOk ßeĞendiĞiniz üye .::. ?DoğanGüneş En aktif üye .::. ?DoğanGüneş En yardımSever üye .::. ?BayX,BeylerBeyi En Ciddi üye .::. ?BayX,YükseLL En a$ık üye .::. ?Runaw@y,Zody@k En çOk raStLadıĞınız üye .::. ?Doğangüneş En çOk tanı$mak iStediĞiniz üye .::. ?Tanışmak istediklerimin çoğunu tanıdım En SevdiĞiniz üye .::. ?Bu soruyu cevaplayamam biraz özele giriyor:)) En fanatik üye .::. ?Sheytan,BeylerBeyi En fırLama/deLi üye .::. ? En Geveze üye .::. ?KaraKarizma En karizmatik üye .::. ?BayX,Querezma En kißar üye .::. ?Serkan Altay En kOmik üye .::. ?Onairci(Komik derken insanları güldürmeyi başaran ve bunu seven nadir kişlilerden anlamında) En payLa$ımCı üye .::. ?Serkan Altay olabilir aslında En SeviLen üye (fOrum GeneLinde) .::.?Beylerbeyi,DoğanGüneş,BayX En SevimLi üye .::. ?Runaw@y En SinirLi üye .::. ?Runaw@y En küLtürLü üye .::. ?Erkişi En SaßırLı üye .::. ?BayX En Sakin üye .::. ?Zody@k En GüzeL ßayan üye .::. ?Tüm Bayanlar En yakı$ıkLı üye .::. ?BayX,Yüksell,Querezma En iyi ßayan üye .::. ?DoğanGüneş,Sahrabetis En iyi avatar .::. ?Bilemiyorum En iyi imza .::. ?Bir zamanlar benimdi ama artık en iyi yok En iyi niCk .::. ?Runaw@y En kankanız .::. ?5 tane kankam var FOrumdaki a$kiniz .::. ?Söyleyemem o kadarını
__________________ Konu Runaw@y tarafından (26-01-2008 Saat 03:27 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) eee sayın üyeler başka kimsenın fikri yok mu diğer üyeler hakkında??merak ettim ya. |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) kusura bakmayın ben birşey daha eklicem; bilmemkiii nickli bir arkadaşım var o benım en sevdiğim arkadaşım eklemek istedim. En SevdiĞiniz üye .::. ?bilmemkiii ve bir de En sinirli üye.::.? bay x |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) rica ederim sayın beylerbeyi abi :)) bu arada siz beni yazmamışsınız en lere.:( |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumumuzun EnLerini SeçeLim Arkada$Lar ßuyrun :) ya samimi olunca kendimi kötü hissediyorum yani size karşı olan bişey değil bu yanlış anlamayın,sayın kelimesi beni daha rahat ettiriyor,o yüzden abi diyeyim ama başında sayın da olsun sorun olmazsa. ben şimdi en çok erkişi abimin yorumu bekliyorum ve merak ediyorum.bu yazdıklarımı okursa umarım o da aklındaki enleri yazar . |
| | |
| | #19 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Forum süper meydan En seçmenleri : ) En Güzel Nick: doğangüneş En Güzel Avatar: Beylerbeyi En Güzel Imza: SGOR En sevdiğiniz Üye: RUNZÖ En Popüler Üye: doğangüneş En Duygusal Üye: mrs.x.ray, En Cadı Üye: RUNZÖ En Komik Üye: RUNZÖ En Geveze Üye: RUNZÖ En Hızlı Üye: SGOR En Havalı / Şımarık Üye:Bu bende kalsın En Şirin Üye: mrs.x.ray En Mütevazi Üye: kahmel En Ciddi Üye: gülüm En Saygılı Üye: hisarlikenan En Sabırlı / Anlayışlı Üye: sahrabetis En Yardımsever Üye: SGOR En Fanatik Üye: doğangüneş En Paylaşımcı Üye: SGOR En Sinirli Üye: k.mutluluk En Sakin Üye: kAoSs En çok rastladığınız üye: sheytan En Hazır Cevap Üye: SGOR En Meraklı Üye: onairci En Dertli Üye: sheytan En Mutlu Üye: Selinam En Hanımefendi Üye: blueice En Beyefendi Üye: hisarlikenan En çok hoşunuza giden başlık: Kitap Kampanyası En iyi Üye:güney En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye: doğangüneş En Gizemli Üye: toprak81 En Dost Canlısı Üye: Nil@y En uyumlu Çift: Bilmediğim için yazmadım En Yakışıklı üye: SGOR En Güzel Üye: sahrabetis En İyi Mod: PAM.aTt En İyi Yönetici: doğangüneş Affınıza sığınıyorum arkadaşlar.. Genelinde Topiclerime yorum yapanlardan seçtim.
__________________ Konu SGOR tarafından (12-02-2008 Saat 06:09 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #20 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum süper meydan En seçmenleri : ) En Güzel Nick: Qurezma En Güzel Avatar: Sahrabetis En Güzel Imza: Runaway En sevdiğiniz Üye: Beylerbeyi,mrs.x.ray En Popüler Üye: Karakarizma En Duygusal Üye: mrs.x.ray, En Cadı Üye: Onarıcı En Komik Üye: Sgor En Geveze Üye: Sgor En Hızlı Üye: bilmiyorum En Havalı / Şımarık Üye:Onarıcı (kızma çok tatlısın sen:)) En Şirin Üye: Sheytan En Mütevazi Üye: Bluce En Ciddi Üye: Erkişi,Yüksel Abi En Saygılı Üye: Erkişi En Sabırlı / Anlayışlı Üye:Doğangüneş En Yardımsever Üye: Doğangüneş,Nilay En Fanatik Üye: Sheytan En Paylaşımcı Üye: Doğangüneş En Sinirli Üye: bilmiyorum En Sakin Üye: Görkem En çok rastladığınız üye:doğangüneş En Hazır Cevap Üye: sgor,runzo En Sivri Dilli Üye: Erkişi En Dertli Üye: Runaway En Mutlu Üye: onarıcı,selinam En Hanımefendi Üye: sahrabetis En Beyefendi Üye: Yüksel En çok hoşunuza giden başlık:Nostaji Köşesi En iyi Üye: (buna cevap verirsem haksızlık olur) En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye: Yüksel abi En Gizemli Üye: bilmiyorum En Dost Canlısı Üye: Doğangüneş En uyumlu Çift: sgor,runzo En Yakışıklı üye: Qurezma En Güzel Üye: Sheytan,sahrabetis En İyi Mod: Pamart En İyi Yönetici:Beylerbeyi
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler Konu Gülüm tarafından (12-02-2008 Saat 07:04 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |