![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Süpermeydan buluşması!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili süpermeydancılar; bizler sık sık burada sohbet ediyoruz fakat neden süpermeydan buluşması yapmıyoruz.Örnegin belli bir merkez seçsek herkese uygun (mesela Ankara,hattasahra organize etse)Tarihini belirleyip bir ay boyunca yayınlayıp katılımcıları listelesek ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süpermeydan buluşması!!! Sevgili süpermeydancılar; bizler sık sık burada sohbet ediyoruz fakat neden süpermeydan buluşması yapmıyoruz.Örnegin belli bir merkez seçsek herkese uygun (mesela Ankara,hattasahra organize etse)Tarihini belirleyip bir ay boyunca yayınlayıp katılımcıları listelesek ve buluşsak olmazmı?Çünki hepimiz birbirimizi merak ediyoruz zira.(benim aklıma bunlar geldi sizin başka önerileriniz varsa konuşalım mı?) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan buluşması!!! Evet bende baktım o yüzden ankara dedim ama bilmiyorum,belki bir kaç merkez de de yapılabilirİstanbul Ankara Samsun gibi.... |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan buluşması!!! Arkadaslar Hangi merkezde olursa olsun farketmez yalnız Yaz aylarında olmasından yanayım ( Bu soğukta Ankaraya gelemem doğrusu Samsun daha sıcak )
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan buluşması!!! Valla haklısın Ankara cidden soguk.Ben Adanadayım ve burası cidden sıcak.Fakat böyle bir buluşma olabilir değilmi?Senin fikrin ne bu konuda? |
| | |
| | #6 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan buluşması!!! Olabilir tabi,Çokda güzel olur Şimdiden yaz ayları için bir tarih yer ve organizasyonu yapacak üyeleri belirleyelim düşüncesindeyim
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan buluşması!!! Canım bence de bu güzel fikir senden çıktı organizasyonu da sen yapmalısın . Elimden geldiğince ben de sana yardımcı olurum eğer istersen tabii . Ne de olsa Ankara'da yaşıyorum , az çok biliyorum. Her türlü varım . Nerde ve ne zaman isterseniz görüşelim bence de , harika bir fikir güneycim :) |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan buluşması!!! Çok teşekkür ederim sahracığım;Bende Ankarada yaşıyorum,işim nedeniyle Adanayım.Kesinlikle organizasyona katkılarımı sunarım ama seninle daha da bir güzelleşir diye düşünüyorum.Birlikte bu buluşma uzun süre konuşulur bence forumda.Havalar ısınınca (yüksel in fikri)ayarlayalım.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |