![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "BİR ŞARKI SÖZÜNDE SİZİ ETKİLEYEN CÜMLE!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Severek dinlediğimiz birçok şarkı var.Kiminin melodisini, kiminin sözlerini beğeniriz. Peki bu sözlerden sizi ençok etkileyen yada en sık mırıldandığınız cümle hangisi.(zaman içerisinde değişir tabi bu cümle ama şu an hangisi?) ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BİR ŞARKI SÖZÜNDE SİZİ ETKİLEYEN CÜMLE! Severek dinlediğimiz birçok şarkı var.Kiminin melodisini, kiminin sözlerini beğeniriz. Peki bu sözlerden sizi ençok etkileyen yada en sık mırıldandığınız cümle hangisi.(zaman içerisinde değişir tabi bu cümle ama şu an hangisi?) Bu aralar sabahlıyorum ondan mıdır bilmem bu sözlere takıldım ben Funda Arar= bu sabah güneş doğmuyor gün geceden kurtulmuyor... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BİR ŞARKI SÖZÜNDE SİZİ ETKİLEYEN CÜMLE! Küçük hesaplarla geçiyor yaşam, Büyük kavgalar,küçük şeyler için. Arsız ayaklar altında alınteri kırılgan naif elleri.. Yalanlar, yalanlar,yalanlar Umutların altındaki güneş gibi gerçek Sevilmeye muhtaç ken kimileri Kirli avuçlara düşüverecek. Yağmur, yağmur, yağmur Geri verecek buharlaşan sevgimizi Yağmur, yağmur,yağmur sessizce silecek kibrimizi...... Bu aralar çok sıkça dinleyip çok sevdiğim bir şarkı...Söz:Bertuğ Cemil Müzik:Bertuğ Cemil |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Ankara Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: BİR ŞARKI SÖZÜNDE SİZİ ETKİLEYEN CÜMLE! Never again will I hear you Never again will I miss you Never again will I fall to you Never... Never again will I kiss you Never again will I want to Never again will I love you Never! Does it hurt To know I'll never be there Bet it sucks To see my face everywhere It was you Who chose to end it like you did I was the last to know You knew Exactly what you would do And don't say You simply lost your way They may believe you But I never will I never will I never will Never again... |
| | |
| | #4 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: BİR ŞARKI SÖZÜNDE SİZİ ETKİLEYEN CÜMLE! Hikayeler anlatıldı Aşk meşk bağlılık hakkında Ağlayacak yer kalmadı Sahte dostların omzunda Tükenen sensin aslında Yalnızsın artık oyunda Son pişmanlık fayda etmez Azrailin makamında Boşver konuşma Bir dön bak arkana Yaşanmamış olanlar Pişmanlık aslında Yoksun zamanla Akrep dolandıkça Yelkovan yorulmaz Kalbin yorulsada Gripin'in Boşver şarkısı.. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BİR ŞARKI SÖZÜNDE SİZİ ETKİLEYEN CÜMLE! thank u for making me see there's life in me it was dyin' to get out.... |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BİR ŞARKI SÖZÜNDE SİZİ ETKİLEYEN CÜMLE! GİDEMEM Bazen daha fazladır herşey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman git hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka iyi geliyor Ya da balkona çok bağır bağırabildiğin kadar Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor Ama fazla da üzülme hayat bitiyor bir gün Ayrılıktan kaçılmıyor Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir Bir şiirden, bir sözden Bir melodiden, bir filmden Geçirip güzelleştirmeden can dayanmıyor Yıldızların o ışıklı fırçası azıcık değmeden Bu şahane hüzün tablosu tamamlanmıyor Ama fazla da üzülme hayat bitiyor bir gün Ayrılıktan kaçılmıyor Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir |
| | |
| | #7 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: BİR ŞARKI SÖZÜNDE SİZİ ETKİLEYEN CÜMLE! Karışmasın Kimseler - Gripin Ah, dayan Bırak yollar girsin aramıza Söz sana başka bir ten giremez koynuma Geçer zaman Durmaz, akar kör kuyuya Ben beklerim Yenik düşmem ucuz oyunlara Dayan..üzülme Sen meleğim Hiç durmadan ağlardın, niye Gitme demedim Bağlanmaktan korkarsın diye Can yeleğim Karışmasın kimseler bize Gör beni Körelmesin kalbin uzaklarda Hiç düşünme Mühür vurdum dudaklarıma Dayan..üzülme Sen meleğim Hiç durmadan ağlardın, niye Gitme demedim Bağlanmaktan korkarsın diye Can yeleğim Karışmasın kimseler bize Karışmasın, konuşmasın Dokunmasın kimseler bize Gel artık, vakit geldi Canıma yetti, özledim çok |
| | |
| | #8 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: BİR ŞARKI SÖZÜNDE SİZİ ETKİLEYEN CÜMLE! Ve Gülümse Şimdi (Bebeğim) Sakın ağlama , tanıdık yalnızlık , evvel allah tanıştık evvelden Kokunu bırakma, çok sevdim kokunu , bilemezsin al götür kokunu Çocuktun hep sen , elinde balonla ... engel miydim ben ? iğne miydim ? Bir bakmışım ki ben , elmalar düşmüş , tükenmişiz , kepenkler inmiş ... Ve uğraşmak anlamsız Yüzündeki yabancı Her geçen saniye bana daha yabancı . Ve böyle olmasın bildiğim gibi kal sen Her geçen saniye daha da zorlaşmasın Ve gülümse şimdi ....... Haklıydın hep sen , acılar bedava , mecburduk hep uzaktan bakmaya Çok yorgunum ben , eski bir saat gibi ... hırpalandım ıstanbul gibi .. Bebeğim ... Oyunun en güzel yerinde zil çalınca üzülürdük ya ... öyleyim |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BİR ŞARKI SÖZÜNDE SİZİ ETKİLEYEN CÜMLE! I DON'T WANNA LIVE WITHOUT YOUR LOVE (Chicago) Thought it wouldn't matter If we didn't stay together And, if it was over Maybe it was for the better I was thinking I'd be all right 'Til I thought it all through Now, I know that I ain't really living If I have to live without you I don't wanna live without your love I don't wanna face the night alone I could never make it through my life If I had to make it on my own I don't wanna love nobody else I don't wanna find somebody new I don't wanna live without your love I just wanna live my life with you With you Guess I had to go away So much I had to go through Guess I had to lose you To realize how much I love you Can we make the fire burn again Burn a little stronger? 'Cause I've been alone, and, baby I can't be alone any longer I don't wanna live without your love I don't wanna face the night alone I could never make it through my life If I had to make it on my own I don't wanna love nobody else I don't wanna find somebody new I don't wanna live without your love I just wanna live my life with you If I had to make it on my own My life would never be the same My love would never be the same |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BİR ŞARKI SÖZÜNDE SİZİ ETKİLEYEN CÜMLE! KOKUN RÜZGARA DOLAR ESERDE SARAR SENSİZLİK HER NEFESTE BİLİRİM GÜN GELİR YAŞANIR SENİNLE BU KADAR SEVERKEN BİZ YENİLMEYİZ HİÇ KİMSEYE HİÇBİR ŞEYE OLMUYOR BİTANEM OLMUYOR YÜREĞİMDEN UZAKLARDA ÇARESİZ SEN CANIM PARÇASI ALNIMIN YAZISI YOKSUN NASIL YAŞARIM BEN SENSİZ KOKUN RÜZGARA DOLAR ESERDE SARAR SENSİZLİK HER NEFESTE BİLİRİM GÜN GELİR YAŞANIR SENİNLE BU KADAR SEVERKEN BİZ YENİLMEYİZ HİÇ KİMSEYE HİÇBİR ŞEYE OLMUYOR BİTANEM OLMUYOR YÜREĞİMDEN UZAKLARDA ÇARESİZ SEN CANIM PARÇASI ALNIMIN YAZISI YOKSUN NASIL YAŞARIM BEN SENSİZ GÖKHAN ÖZEN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |