![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "üstteki üyeye yılbaşı dileğini söyle ve hediyeni ver" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet bu bir oyun üstteki üye için gönlümüzden kopan yeni yıl dileğimizi söyleyip,hediyemizi veriyoruz....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üstteki üyeye yılbaşı dileğini söyle ve hediyeni ver evet bu bir oyun üstteki üye için gönlümüzden kopan yeni yıl dileğimizi söyleyip,hediyemizi veriyoruz..
__________________ melek |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: üstteki üyeye yılbaşı dileğini söyle ve hediyeni ver Tüm yıl boyunca mutluluk yanından ayrılmasın..İşte hediyen Konu sheytan tarafından (27-12-2007 Saat 09:38 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üstteki üyeye yılbaşı dileğini söyle ve hediyeni ver güzel temennin için cok tesekkür edrim,hediyende güzel sagol cok incesin ama ben bir BEŞİKTAŞLIYIMM..bjklisi yok mu bunun?değisim fişini ver ben değiştiriym
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üstteki üyeye yılbaşı dileğini söyle ve hediyeni ver sende sanırım üniversiteye hazırlanıyorsun.senin için dileğim hayırlısıyla istediğin bölüme ve üniv.e girebilmen.bir üniversiteli adayınada hediye olarak stres atması için yılbasında eğlence davetiyesi hediye ediyorum tepe tepe kullan gönlünce eğlen
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üstteki üyeye yılbaşı dileğini söyle ve hediyeni ver kimse birbirine iyi dileklerde bulunmak istemiyor mu? benden sonra yazacak arkadasa bu süslü çam ağacını hediye ediyorum ve sevdikleriyle nice mutlu seneler diliyorum
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üstteki üyeye yılbaşı dileğini söyle ve hediyeni ver buarada sheytan sanada hassasiyetin için tesekkür edrim bere süpermiş keske gerçekten böyle birşey hediye etmiş olsan ..
| | |
| | #7 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üstteki üyeye yılbaşı dileğini söyle ve hediyeni ver 2008 de ve hayat denilen bu sahnede rol arkadaşlarımızla birlikte harika bir yıl geçirmemiz umuduyla... |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üstteki üyeye yılbaşı dileğini söyle ve hediyeni ver Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum.. selinam sana:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye | her yeni yılın daha iyi geçmesi dileğiyle hediyem: |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üstteki üyeye yılbaşı dileğini söyle ve hediyeni ver Bumu bana hediyen PAM.aRt :((
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |