![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "SEVGİLİ GÜNLÜK:(((" başlıklı konu görüntüleniyor, "En son bundan yaklaşık 10 yıl önce,ihtimal lise yıllarında yazma isteği duymuştum ve bunun üzerine annem bana bir günlük almıştı.Pembeli,kırmızılı üzerinde kalpleri olan kilitli bir defter.Kendime sakladığım herşeyimi paylaşacağıma inandığım ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En son bundan yaklaşık 10 yıl önce,ihtimal lise yıllarında yazma isteği duymuştum ve bunun üzerine annem bana bir günlük almıştı.Pembeli,kırmızılı üzerinde kalpleri olan kilitli bir defter.Kendime sakladığım herşeyimi paylaşacağıma inandığım o deftere yazdıklarımı anımsıyorumda...:)Her sayfasında geçirdiğim güne ait notlar vardı,aşık olduğum "........."a yazdığım şiirler arkadaşlarıma verdiğim değer,lise aşklarım...Ama itiraf edeyim yazarken hep benden sonra birileri okuyacak diye sakınıyordum cümlelerimi yani kendime sakladıklarım yine bende kalıyordu ama güzeldi...... Arkadaşlar hadi bakalım geriye dönün ve bakın ;bakalım neler var günlüğünüzde...Yoksa olmadımı günlüğünüz:((Hadi hadi olmuştur.:)) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SEVGİLİ GÜNLÜK:((( Ne kötü diilmi.Aslında hep o sevgileri,sevgilileri yazmak isteyip te yazamamak,saklamak itinayla onlara ait cümleleri,şifreler koymak kimsenin anlayamayacağı...Fakat her şeye rağmen o heyecan bile güzel.... |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: SEVGİLİ GÜNLÜK:((( bizim ev eskiden çok kalabalıktı o yüzden yazamıodum kuzenlerim geliodu kardes gbi hissettiğimiz icin birbirimizin herşeyini karıstırma yetkimizde vardı :) |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SEVGİLİ GÜNLÜK:((( Herkesin hayatında mutlaka bir defter anısı vardır.Benim defterim artık süpermeydanda ve herşey kayıt altında bu yüzden çok mutluyum.:)
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |