![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "dök içini rahatla" başlıklı konu görüntüleniyor, "yine bir konu yeni olmasada katılımın çok olacağını düşünüyorum burası içini dökme rahatlama yeri kime neye sinirliysen mesela annene,babana,abine ,ablana,kardeşlerine patronuna,iş arkadaşlarına, komşuna,arkadaşına,öğretmenine, çöpcülere,taksicilere,dolmuşculara, partine,başkasının partsine, başbakana,cumhurbaşkanına herhangibir bakana, düzene,trfiğe,istanbula,izmire, ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | dök içini rahatla yine bir konu yeni olmasada katılımın çok olacağını düşünüyorum burası içini dökme rahatlama yeri kime neye sinirliysen mesela annene,babana,abine ,ablana,kardeşlerine patronuna,iş arkadaşlarına, komşuna,arkadaşına,öğretmenine, çöpcülere,taksicilere,dolmuşculara, partine,başkasının partsine, başbakana,cumhurbaşkanına herhangibir bakana, düzene,trfiğe,istanbula,izmire, aklına ne gelirse seni ne sinir ediyorsa. biryerde patlaman gerekiyorsa o yer burası tabikide forumun ahlaki değrlerini aşmadan terbiye sınırları içersinde kalmak kaydıile. saygılar |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: dök içini rahatla SEVGİLİ PATRONUMA yemekhaneyi yıkıp işyerine dahil ettiğinizden beri yemeklerimizi dışarıda yemek zorunda kalıyoruz bildiğiniz gibiama üstünden tam 3 sene geçti ve siz hala bize haftalık verdiğiniz yemek parasına zam yapmadınız. sigara içmeyi işyerinde yasakladınız ve bu yasak kağıtlarını duvarlara astığınızda yanına birde anayasanın bilmem kaçıncı me-addesi gereğince diyerekte eklemişsiniz ama o yasanın geri kalanında 2 kişiden fazla işçi çalıştıran yerlerde sigara içmeyi yasaklıyorsanız eğer sigara içme odası olması mecburiyetinin olduğunu hiç önemsememişsiniz. en son teslimatta aldığınız çekin karşılıksız çıkması sonucu girdiğiniz 300 bin ytl lik zararın sizi ne kadar üzdüğünü bütün işçileri toplayıp anlattınız,ve bu konuşmayı yaparken sanki biz hiç ekonomi haberleri izlemiyormuşuz gibi işte dolar şöyle euro böyle piyasa durgun yüksek vergiler filan filan nerdeyse ağlayacaktınız oysaki textil vergilerinde indirime yeni gidilmiş ve bu textili hareketlendirmişti ayrıca ihracat çalışmadığımız için doların euro'nun bizi etkilemediğinide biliyorduk açık açık girdiğim 300bin ytl'lik zararın acısını sizden çıkarıcam deseydiniz belki delikanlılığınıza binaen sizi anlayışla karşılardık zira bu konuşmanın sonrasında sigorta pirimleimizden 1 ay kesintiye gitmeniz ve 1 yıldır hiç zamyapmayışınız bizi birhayli sinirlendirdi. izmirin en zengin adamlarından biri olmanıza rağmen,bir işçinin 2bin ytl'lik tazminatını vermemek için onu kendisinin istifa etmesini sağlamak için verdiğiniz çaba sizi bayağılaştırıyor. sadece aklıma gelen bu kadarlık sebepten dolayı hala ben demokret bi adamım deyişiinizi kınıyorum.siz demokrat değilsiniz sayın patronum ve aslada olamayacaksınız. zaten dükkan açtım kendime işler rayına girsin istifamı masanıza koyarken bu cümleleri aynen kullanacağım zorunuza giderde belki düzelirsiniz ve yanınızda çalışmaya mecbur olan işçilere artık daha iyi davranırsınız bundan sonra.saygılar |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: dök içini rahatla ya bu teyzemşn kuzenim üstündeki baskısı bitti simdide benim üstümde baskı kurmaya çalısıoo ama yemezler güzeliiim :) ben onur gibi diiliiim öle sus pus seni dinleyip her dediğini yapamaaaam!! hııııh!!! |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dök içini rahatla sadece yazmak ve bişi yapamamak çoğu konuda ne kadar rahatlatır bilmiorum..bi deneyelim bakalım.. öncelikle bitmek bilmeyen sinir bozucu sınavlarım bi tanesi yarın..hem de en sevmediğim biricik nümerik dersim..hesap makinesinden nefret ediorum..arada 3 gün zaman varken şu sınavlar hep art ardaydı 2 gün dinleneyim bari deyip de yine son güne bırakılmış çalışılmak zorunda olunan derslerden nefret ediorum..bunlar yetmezmiş gibi iyi niyetimin umrunda olmayıp da hala bildiğini okuyan insanlara uyuz oluorum..ben kaprisimi yapıorum ii güzel hoş ama bakalım karşımdakinin bi derdi var mı diye sormayan düşüncesiz insanlara kıl oluorum..bütün bu tersliklere rağmen insanların yüzlerine sırf aman derdi var zaten bi de ben üzmeyim iice benden çıkartmış işte sinirini nolcak diye düşünüp de karşımdakine sen naaptını zannediosun benim canım yok mu beni ne kadar üzdüünü bilmio musun sen diye haykıramamaktan herşeyi içime atıp bütün yükü kendi üstüme almaktan ve artık bundan son derece bunalmış olup pişman olacağım bişeyler yapmaktan korktuğum için yine kendimi üzdüğüm için kendimden nefret ediorum...asıl çözümün nolduğunu bilmemekten ve belirsizlikten çok fena bunalmış olmam da bütün bunlara eklenince...yazınca ne kadar rahatlarım bilmiorum... sanırım biraz da olsa ii geldi..... |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dök içini rahatla alacagım var alamıorum o kadına yumruk atmak ıstıorum |
| | |
| | #8 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dök içini rahatla bir arkadaşım beni neden bilmem diğer arkadaşlarıma çekiştirmiş gidip o kızı dövsemmi acaba hadi söyleyin |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dök içini rahatla Bu aralar çok farklı duygular içerisindeyim. Sanki birisini seviyorum. Aşıgım karşısına çıkıp avazım cıktıgı kadar bagırıp onu sevdıgımı haykırmak istiyorum. Ama yapamıyorum korkuyorum aceba sadece hoşlanıyormuyum? Herseferınde cesaretımı toplayıp konusmak ıstıyorum. Ona söylemek ıstıyorum SENİ SEVİYORUM demek istiyorum. Ama onu her gördugumde ayaklarım geri adım atıyor. Yaklaşmak istiyorum ayaklarım izin vermiyor. Söylemek istiyorum dudaklarım izin vermıyor. Her seferinde cesaretimi onu görünce yitiriyorum. Onu kazanmadan kaybetmekten korkuyorum. Belkı en güzeli bu kazanıpta kaybedersem bana daha çok acı verecek ama kaybetmeminde bir nedeni olacak. Bu yüzden fazla üzüleceğimi sanmıyorum. Ama böyle uzaktan sevmeye dayanamıyorum. Her geçen gün eridiğimi fark ediyorum. Her ne kadar şakaya vursamda o sanki içerimde küçük bir kartopu gibi üstüme doğru geliyor ve her geçen gün büyüyor. Ne yapacagımı bilmiyorum, çıldırıyorum, haykırıyorum ağlıyorum. Galiba yavaş yavaş aşık oluyorum :( |
| | |
| | #10 | |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dök içini rahatla Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |